Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Azt gondolom, hogy az adataim, már réges-rég ezernyi szerveren ott vannak. E-mailek, érdeklődési kör, navigációból a mozgáskör, stb.
Meglátásom szerint, csak úgy tudok anonim maradni, ha semmilyen elektronikai eszközt nem használok. De, nem fogok e-miatt pl. sárga csekkel sorban állni a postán, nehogy megtudják az adathalászok, hogy fizetem a vízdíjat.
(ezt megtudhatják akár, a szolgáltató rendszeréből is) -
tomboy0013
veterán
Pixelig én is így voltam vele, azóta meg azt látom, hogy kijött Android 13-mal a 7 Pro-m és a 14 és 15 is javított rajta (mondjuk volt mit animáció lagg téren, 13-mnál azért előfordult néha eleg masszívan, pedig azzal adták ki a telót). Mióta a 15 QPR2 bétával megkapta az új kernelt, azóta az üzemidő is érezhetően jobb lett és a rendszer sebesség is. Közel 2 év után is csak javult a teló. Az ilyenek miatt sem tervezek váltani stock droid-ról. Kíváncsi leszek az android 16,17 és 18 fog-e rontani az élményen a 7 Pro-nál, de eddig igen biztató a helyzet a régebbi telóimhoz képest amiket mindig sikerült hosszú távon elszúrni valamit frissítéssel.
-
Ja hát én úgy látom hogy kb a legjobb szoftver az szokott lenni amivel kiadják a telefonokat, utána 1-2 hónap még jön rá pár javítás és kész. Onnantól csak lefelé, elcsesznek benne ezt azt, utána megint toldozgatni kell ami meg elcsesz egy harmadik dolgot stb.
Nem!
Nem írják újra az Androidot minden kiadás szám növelésnél.
Talán egyszer sem írták teljesen újra az Androidot.
Az új verzió szám csak azt jelenti, hogy több módosítást tartalmaz mint egy frissítés.
Az új hardverek kezelését beépítik.
Az új fejlesztéseket beépítik.
A meglévő kódsorozatot részlegesen javítják ha szükséges.
Azokat a részeket, amin nem kell változtatni nem piszkálják.
Változtatás nélkül veszik át a régiből. -
LosBlancosRM
őstag
Nem az a része érdekel, hogy mi változik, hanem elvárom egy 600k-s telefontól, hogy frissen legyen tartva. Igazából a normális az az lenne, hogy a Pixelekkel együtt frissül, de mivel a OneUI sokkal összetettebb(sok funkció le is szivárog az alap droidba), ezért az 1-2 hónapos csúszás még belefér. Akkora puszipajtás a Google és a Samsung, hogy erre jobban is figyelhetnének. A másik fele pedig amit janeszgol írt.
-
Ne kérdezgesd, mert erre senki nem tud válaszolni. Évente legyen új droid és kész. Aztán, hogy az az új ugyanolyan mint az előző, az senkit nem érdekel....ja, nem ugyanolyan, mert a kinézetet változtatgatják. Mert nincs semmi valóban lényeges újítás az utóbbi 4-5 android főverzióban. Ja ,de van! Például már tudja kezelni a szétnyitható telefonok kijelzőjét. Ez mondjuk egy hagyományos készüléken nem sokat fog dobni. És már tud kezelni a droid akár 48 giga memóriát.... hát a 8 gigás telefonodon ezt csak korlátozottan fogod élvezni. Már tudja kezelni a wifi 7-et.... ja, neked a telefonodban csak 6-os wifi van? Akkor a 7-es wifis ficsörrel se vagy előrébb.
Akkor miért kell évről évre új droid? Semmi másért csak a hardverek fejlődését építik bele, hogy majd tudja kezelni pl. a kétszer hajtható képernyőt.... meg azokat a hardveres újdonságokat amiket kitalálnak. -
janeszgol
félisten
Erre nehéz válaszolnom, mert android esetében a fő profilom a Samsung és a Xiaomi, és ezek keretrendszere viszik inkább a prímet, az újdonságokat.
De ha nincs ekkora értéke, és ezek szerint nincs (ebben egyetértek veled), akkor miért hajszolják a gyártók és az emberek az OS frissítéseket, mint értéket? Sokszor már azért szar valami, mert 2-3 OS update van a 4-5 helyett.
-
janeszgol
félisten
Hülye kérdés. A válasz:
Ma nagy presztizs lett a frissítés. Nézd meg két éve a teszteket és a híreket. A legtöbben megemlítik a hosszútávú frissítéseket. Ebben a szellemben direkt visszafogni a 15-öt csak azért, hogy vonzóbb legyen az új széria? Mert mást nem tudtak kitalálni. Kamera nem fejlődik évek óta, a hangzás sem. A töltés karcsú. Inkább elvesznek funkciókat, mint adnának.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden az ütemterv szerint halad az idei korábbra tervezett starthoz.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115