- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Helló, Mindenki!
Megint problémám van sajnos, és megint a tesó gépe.
Azt mondta, amikor bekapcsolta a gépet, felbőgtek a ventik meg az IDE-eszközök, de a monitor fekete maradt. Máskor meg lefagyott, mielőtt bebootolt volna. 10-15 próbálkozásból egyszer indult el, de akkor is cefet lassú volt. Áthoztam a gépet, és szétszedtem.
Kipróbáltam másik VGA-kártyával (PCI-os), meg másik memóriamodullal. Kisütöttem a BIOS-t, akkor elindult, beírtam a helyes értékeket a BIOS Setupba, Save and exit, OK, erre újraindul, ahogy kell, de többé nem éled föl.
Egyébként azt is megfigyeltem, hogy amikor bekapcsolom, és nincs kép a monitoron, előfordul, hogy nem lehet kikapcsolni a gépet, ki kell húzni a hátuljából a madzagot. Máskor meg sikerül kikapcsolni, viszont a Num Lock ég továbbra is, és a monitor sem ugrik vissza stand-by módba.
Az alaplap lesz a bűnös?
Még annyit, hogy előző este is ment a gép, nem piszkálták, nem volt húzva.
ABIT SA6, Cel733
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest