Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz don pardon #657 üzenetére

pedig ott kell, azt a sort kell kitörölni, és akkor évszámot ír körök helyett, ha neked nem akkor nem értem mi a hiba, nekem működött :F Meg be lehet állítani a kör hosszúságát is... ja meg Ultimate AI-ben eleve években mérte nekem, nem körökben.

Pápai állam kiírtása az egyben megoldotta a kérdést, de a kettőben még nemigen próbálkoztam ezzel, viszont ha kiátkoz sincs túl nagy gáz, kb 20%-kal emelkedik a lázadás valószínűsége (elégedetlenség) a főként keresztény városokban, illetve néha indíthatnak ellened keresztes hadjáratokat, és ha tartósan ki vagy átkozva, akkor megjelenhet pár inkvizítor, de olyan egetrengető kárt nem tudnak tenni szerintem, inkább csak idegesítő...

Szerk.: na elimináltam a mondolokat, csak két kör és két sereg kellett az 5 fullos mongol had likvidálására, nem volt nagy szám, és a végén ki is írta, hogy faction eliminated, szóval kicsit csalódtam, 1217-re már nem maradt egy sem, pedig 1211-ben jöttek meg... Most megvásároltam bécset (bribe) és készülök hadat üzenni a németeknek, ők a második legnagyobb hatalom (katonailag) utánam, és néha ha sok egységet szerelek le, mert minek, akkor méh utól is érnek 1-1 körre :DDD

A pápa amúgy is hol eliminálja hol visszaveszi őket, szóval nem hiszem hogy egy ejnye-bejnyénél többet kapnék miattuk... sajnos pont most fogadták őket vissza, meg kellene várni hogy ők üzenjenek hadat...
    Pedig már többször is kért a pápa (! ) hogy blokkoljam egy-egy kikötőjüket, csak akkor még nem akartam beavatkozni a közel keleti helyzetek miatt :DDD

Új hozzászólás Aktív témák