Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arvist
tag
Mármint Neked megmaradt az ébresztő ikon ? Arra mindenki panaszkodik. Nálunk a 22 és 24-es telefonon is eltűnt.
Persze, mindenki más funkciókat használ, és neki lehet, hogy az a fontos, ami Neked fel sem tűnt, és fordítva.
Mindenesetre lehetett volna jobb ez a frissítés, főleg onnan nézve a dolgot, hogy a konkurens telefonok már rég megkapták az új verziót, amikor a Samsung még csak bétázott.
Ez a MediaTek-es hír viszont elég érdekes, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle. A 9400 jobbnak tűnik mint a 2400e.
-
Arvist
tag
Pl. állapotsávban Neked megmaradt az ébresztés ikon ? Aztán "csak 2G" funkció eltűnése Telekom SIM esetén, VoLTE jelzés eltűnése állapotsávban, stb. Elég sok ilyen van, nem mind érint mindenkit, de valamelyikből szinte mindenkinek jutott.
Ezek vagy csak hibák, vagy így akarták tudatosan, mindenesetre sok furcsa apróság van, ami nem biztos, hogy logikus döntés volt (ha ez volt a szándék).
De lehet, hogy ezek tényleg csak pár embert zavarnak. Hozzá lehet szokni biztosan.
-
Arvist
tag
Ezért mondom, hogy szubjektív. Én is beállítottam magamnak, ahogy éreztem, hogy jó nekem, és tudok is élni vele, de ha kellene egy resetet nyomni, biztos, hogy nem állnék neki újra belakni.
Attól viszont agyvérzést tudok kapni, hogy frissítéseknél eltűnnek funkciók, törlődnek beállítások, rutinok, stb.
Ezektől függetlenül nem rossz rendszer 😁. Szóval vegyesek az érzelmeim.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Állítólag a Samsung fontolgatja a Dimensity 9400 használatát az Exynos 2400e helyett.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest