Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello, kb. egy honapja vasaroltam egy samaung tv-t, 390k volt. Hozza vettem 40k ert biztositast. Nos, a tv negy sarka sotet jeleneteknel sarga szinu! Visszavittem, de bent annyira vilagos van, hogy nem jon elo.. a 3 napos keszulek cseret azt buktam.
A samsung ugyfelszolgalat azt monda, ez normalis, hat bekaphatjak! Mit csinalnatok a helyembe? Elvileg a biztositasban van baleseti biztositas is. Tegyek benne (veletlen) kart, es vasaroljak helyette egy masik keszuleket? -
Mikolino
lelkes újonc
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom itt a fórumon. Szomorú témám van: újonnan vett mosógép, gold garanciával, kb. 3 nap után tönkrement (vasárnap). Hétfőn nem vették fel a garancia vonalat, de üzenetrögzítő volt, ahol megadhattam a nevem, tel.számom visszahívás végett. Naná, hogy ma megint nekem kellett keresnem őket. Elvileg majd hív a szerelő... de láthatóan nem neki fontosAddig persze nem tudok mosni... mit lehet tenni, hogy kicsit csipkedjék már magukat?
-
mályva
aktív tag
Sziasztok, 2020. 12.21.-én vettem iphone 12 minit media marktnál, 299.999 ft volt. Mennyi garancia van rá media marktnál? Köszönöm
-
Novver
senior tag
Sziasztok!
A Media Markt és más számos cég egy időben online küldte a számlát és garanciajegyet.
Ennek volt egy gyűjtőoldala, aminek sehogy sem jut eszembe a címe, akárhogy keresem is.Van akinek esetleg eszébe jut?
Köszi -
TIT
veterán
60 napos elállása volt valakinek használt termékkel?
-
mzso
veterán
Ehhh, hogy a Media meg az Edigital is beszüntette a személyes átvételt... Nehogy hozzá tudjak jutni pár jó panasonic gombelemhez emberi áron...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Tévét szeretnék majd rendelni. A garancia kiterjesztése mennyibe kerül nagyságrendileg? Valahol meg lehet-e nézni? Néhány éve szüleimnek valami 12k körül volt a +2 év. Köszi!
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Melyik futár szállítja ki a termékeket webes rendelés esetén? -
Talala
senior tag
válasz
temporello #390 üzenetére
14. napon jeleztem az elállási szándékomat. 2 email váltást követően intézték is a szállítást. (ÁSZF-ben leírtakkal ellentétben, miszerint neked kell visszajutattni a készüléket)
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy tv visszaküldésén. Jól gondolom, hogy a visszaküldést nekem kell megoldani?
Amennyiben igen, tudnátok ajánlani megbízható futár céget erre a célra (58"-os tv-ről van szó ) -
pethYeti
addikt
Internetes rendelést amit áruházi átvételre kérek, hány napig vehető át? Meddig tartják fenn?
-
Czimby
addikt
Vásárolt már valaki úgy a MM-ból mondjuk Tv-t, hogy ismerős cégre megveszi (-ÁFA ugye).
Kíváncsi lennék a garancia ez esetben, hogy él?
Mert ugye nem cégesen lenne használva(iroda, stb) hanem magánszemélyként. -
HunChaos
aktív tag
Sziasztok, az hogy lehet, hogy ha neten lépek be a MM fiókomba, akkor látom a múlt heti rendelésemet, de ha mobilról, akkor "még nincs egy rendelésem sem"
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ha rendelek egy terméket a MM-ban személyes átvétellel, és megérkezik, onnantól hány napom van átvenni?
Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy a webshopból rendelt termékeket garanciális ügyintézésre be lehet-e vinni az üzletekbe vagy megvan, hogy hová lehet/kell visszaküldeni csomagként? Köszönöm!
-
Talala
senior tag
válasz
temporello #381 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Kis tanács kéne MM-el, konkrétan az outlet résszel kapcsolatban.
Van egy tv ami pont megfelelne, de gyanúsan olcsónak találom. Mik a tapasztalatok, szerintetek mennyire lehet "kipróbált"? Vásárlástól való elállás itt is ugyan úgy játszik? -
gabor9991
őstag
Online rendelt tévét ma visszavittem 4 nappal az átvételt követően és nem akartak pénzt visszaadni hanem ajándékkártyára akartak feltölteni 270 ezret
Se szép szóra se csúnyára nem akartak ezen változtatni.Először.
Kértem az üzletvezetőt és a vásárlók könyvét, egyik se lett meg.
Miután durván berágam ezen akkor kinyögte az ember hogy csak most először és utoljára kaphatok mégis vissza pénzt, de hiába jövök máskor ide, legközelebb nem fognak visszaadni csak ajándékkártyát.
Eszem megáll.
Online rendelésnél is ilyennel szórakoznak. -
ProEvoFan
nagyúr
Samsung TVm szellemképes lett vagy mi a fene.Sötét foltok jelentek meg rajta.
Media Markt gold garanciát vettem rá anno 4 éve.Egy év gari van még rá.
Kíváncsi leszek mi ilyenkor a folyamat.
Kijönnek megnézni és elviszik ha nem javítható helyben?
Esetleg ha nem éri megjavítani vagy nincs hozzá alkatrész, akkor felajánlanak ugyan ebben az értékben egy új TVt?
Valakinek lejátszódott már hasonló? -
Sziasztok, rendeltem az imént egy monitort a médiából, áruházi átvételell, vissza mondhatom még? CSak egy vissza igazoló emailt kaptam, ha vissza mondhatom, akkor hogyan tehetem meg?
-
Baltincs
tag
Sziasztok!
Én most úgy jártam, hogy 19.-én megrendeltem egy játékot náluk, de áruházi átvételre, kaptam is mailt, hogy 24.-ig atvehetem, majd 23.-án csattogok be, és azt mondja nekem a nő, hogy én ezt a csomagot már átvettem 20.-án. Ugyfelszolgalatost hívtam, ő nem tudja akkor hol a hiba, de Debrecenben még van pár darab. (Óbudán lakom...)
Most vagy valaki bénázott, vagy valamelyik kedves dolgozó simán odaadta valakinek a MEGRENDELT terméket... Ilyenkor lehet valamit? Panaszkonyvbe írtam, ugyfelszolgalatosnal jeleztem, aki mondta, hogy majd hívnak ha tudnak valamit... Csak hát karácsonyi ajándéknak már nem lesz alkalmas -
Mike Farrel
tag
Én rendeltem november 15-én egy TV-t. Azt mondták 1-7 munkanap alatt kijön. Vasárnap az üzlet honlapján átváltozott a státusz arra, hogy átadták a Tv-t a futárnak, futárt ma felhívtam (ma van a 7. munkanap) azt mondta még nincs náluk fizikálisan a Tv. Erre a mai e-mailben, hogy mikor jön a cucc már ott figyel, hogy 1-15 munkanap. Picit ideges lettem, media markot viszont nem tudom elérni, pedig tudnék nekik szépeket mondani...
-
barastisss
újonc
Rendelt valaki MM-ből mostanában? Kicsit lassú a kiszállításuk úgy veszem észre. Már 5 napja rendeltem és még át se adták a futárnak...
-
Monya78
veterán
válasz
XFishboneHUN #371 üzenetére
Azóta válaszoltak a második levelemre, úgy tűnik megértették, írták ha mégis vinné a futár ne vegyem át.
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
Rendeltem utánvétesen valamit, majd még mielőtt a futárnak átadták volna, írtam nekik egy emailt hogy köszönöm de elállok a rendeléstől.
Kapom a válasz emailt hogy küldik a futárral, fizessem ki, majd a mellékelt visszaküldő lappal, fáradjak el valamelyik boltjukba, vagy postázzam el, majd ők visszafizetik a pénzt.
Normálisak?
Tehát nem fogják fel, hogy ne fáradjanak, ne csomagoljanak, ne intézzék a futárt?
Viszont Én kocsikázzak 100km-et a boltjukig, vagy több ezerért postázzak, plusz a pénzemen is üljenek ki tudja meddig.Írtam egy szép levelet, kíváncsi vagyok ez után is akarják küldeni a csomagot...
Az 100% ha hív a futár, megmondom neki ne is jöjjön, nem veszem át.
Mások is jártak így?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Már korábban feltűnt, hogy a Media Markt topik-címében a Markt szó kisbetűvel szerepel.
Véleményem szerint ezt ki kellene javítani, mert helyesen nagybetűvel írják.
_____
Javítva.
[ Módosította: #40993792 ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Garanciális meghibásodás esetén bármelyik MediaMarkt áruházba beviheti a terméket, munkatársaink készséggel állnak szolgálatára. Amennyiben postán küldi vissza a terméket raktárunkba, és jogos a garanciális panasz, a szállítás költségét megtérítjük Önnek. Minden esetben, mielőtt visszaküldené az árut, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, mert a 30 kg-ot meghaladó súlyú termék meghibásodása esetén szállító partnerünk fogja lebonyolítani a visszaszállítást raktárunkba. Háztartási nagygépek visszavételét a szakszerviz által kiállított szakvélemény ellenében tudjuk megtenni, melyet postai úton juttathat el hozzánk (MS E-Commerce Kft., 1239 Budapest Ócsai út 7.).
-
mzso
veterán
Helló!
A garanciális ügyintézés otthonról hogyan megy?
Van valami webes ürlap amit kitölthetek hibaleírással mint a korrekt helyeken általában? És aztán küldenek futárt.
Ilyen Candy CMXG 22DW mikrót kaptam Szeptember 6-án. De már egy ideje szánalmas. A tekerőgomb vagy nem érzékel vagy össze-vissza fordítva érzékel... És rozsdásodásnak is van már nyoma éleknél, illesztéseknél. (Ha nem is olyan szánalmas mint a Sharp amiről vastagon lerohadt a festék a hátuljára meg rendesen lyuk rohadt két év alatt.)
-
chris0000
őstag
válasz
macman507 #364 üzenetére
sajnos benne van,főleg ha vmilyen extra akciót kapott.
rendelést vesznek fel de korántsem biztos,h szállítják is...sajnos nem jut mindenkinek
és az a szívás benne,h írkálják a leveleket ha írnak egyáltalán,h kicsit csúszik...nah még két hét...már lesz jövő héten...aztán 1x csak nem kapsz se levelet,se terméket,totál lefújva az egészet...üdv.
Alibabán nov.11én volt b.friday...1B rendelést adtak le 1nap alatt...igen ennyit 1.000.000.000azt feldolgozni és jusson is mindenkinek...
-
macman507
aktív tag
Nov. 16-án rendeltem egy laptopot, ami azóta többször is "nem elérhető" lett, más boltban is megcsappantak a készletek ahogy láttam, viszont MM, akkor azt írta az éppen elérhető termékre, hogy 6-15 munkanapon belül elérhető, jelentsen ez bármit is. Ez most pénteken fog lejárni, vagyis 2 nap múlva.
Vajon megjön időben, vagy még várni kell pár hetet?Írtam MM-nek is már pár napja, hogy hogy áll a dolog, de basztak válaszolni, szóval érdekes a helyzet egyelőre.
Lehet majd 1-2 hét múlva, vagy akár pénteken benyögik nekem, hogy bocs, de nem tudják teljesíteni a rendelésem?
Mert azzal elérnék, hogy soha többé ne rendeljek tőlük semmit, persze a lehúzó szöveget is megkapnák itt-ott, ja és persze a kurva anyjukat -
Indiant
addikt
MM-ben vásárolt laptop (HP) aminek az 1 éves HP garja már lejárt, milyen garancia vonatkozik rá még két évig a MM által? Honnan lehet ezt kideríteni?
-
chris0000
őstag
hi.
a csak webáruházas black friday érdekes volt ps4 pro-val kapcsolatban...
a red dead redemption 2 bundle 155e helyett 140e volt,de ugyanez a bundle "set" beállítással,amihez még járt egy 2018 spiderman,az is 140e volt.üdv.
-
mzso
veterán
válasz
XFishboneHUN #357 üzenetére
+(#356) Lauda
Hát ez gáz... Nem tudtak volna feltenni egy táblázatot, vagy képletet.
Webes vásárlás után is lehet ilyet kötni, vagy csak személyes vásárlás után?
-
válasz
XFishboneHUN #357 üzenetére
Ezt már én is leírtam neki, csak a tudatáig nem jutott el valamiért.
-
mzso
veterán
"GARANCIA PLUSZ SILVER
A kiterjesztett garancia biztosítás tartama, a gyári garancia tartamától és a vásárolt terméktől függően választható a gyári garancia lejártát követő +1, +2, +3, vagy +4 évre, figyelembe véve, hogy időtartama a vásárlástól számítva maximálisan 5 év lehet."Na mármost ennek a díjszabása a jelek szerint kideríthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest