- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz
robag93 #5969 üzenetére
A probléma alapvetően nem biztos, hogy ez, csak keresem a hibát. Újrakezdem akkor. Tanácsra lenne szükségem. Nem tudom tisztán tartani a medencét, mert nincs semmiféle ultimate process, egy alapvető, egyértelmű lépésekből álló folyamatleírás, amelyhez ha tartom magam, tiszta marad a medence. Minden nyáron eljön a pont, amikor elkezd algásodni. (Ivóvízzel töltöm.) Soha, egyszer sem, semmikor sem sikerült visszafirdítani, most is halványzöld, leülepedve sötétzöld réteg, felkavarva zöld felhős, és nem tisztul. Ilyen korán még sosem kezdődött. Ugyanakkor eljön a pont, amikor már nem éri meg b@szakodni vele: a sok idő, fáradság, éjszakai folyamatos keringetési áram és legfőképp a sok vegyszer, hiszen 9 m3 víz alig több, mint 5000 forint. De bosszant, hogy nem tudjuk megoldani. Most is az lesz a program, hogy pár napig próbáljuk megoldani, majd föladjuk, és újratöltjük. Nem tudom, mások hogyan csinálják: eszközök, eljárások stb. Az alapok legalja megvan: Ph beállítása, tablettás napi mérések, klórsokk, medenceporszívós utántöltés slagról, tablettás úszó adagoló... De valami nem stimmel. Most épp a szivattyúra gyanakszom, mert azon sosem változtattam, hátha ez a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest