Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
Piftuka #1353 üzenetére
Aza a ket gumidugo jol jott.
Sikerult ugyanis ugy osszeraknom a homokszurot, hogy a leereszto csavar a szurokosar alatt volt.Bekotottuk, feltolotottuk a medencet, majd akkor derult ki, hogy nincs a leereszto dugo a helyen. Folyt a viz.
Termeszetesen a 4 euros kis basz sehol nincs raktaron, Steinbach meg foleg Ausztriaba es Nemetorszagba szallitana.
Aztan jutott eszembe, hogy mi van ha a muanyag szuro kosar alatt van. Igy gumidugo be a skimmer helyere, homokszuro lekot, homok merokanallal kimerve a labmoso talcaba, szurolap kirangat - es tenyleg alatta volt.... Ekkora makot.... pedig mar gondolkodtam, hogy milyen gumi demizson dugot fogok ideiglenesen beleeroltetni a leereszto dugo helyere....
-
SUPREME7
őstag
válasz
Piftuka #1353 üzenetére
Sajnos nem intex a medence, és nincsenek hozzá ilyen kincsek (Summer Waves SW RATMF305X76FPI)
A mellé adott papírszűrős vízforgató dobozában találtam egy adapter szerűséget amivel össze tudtam hackelni amíg szerzek egy olyat
#1354 Pé:
Végül nem raktam alá semmit, csak geotextíliát. Vettem egy szolár takarót, tavaly nem volt, hátha ez is elég lesz, hogy ne hüljön annyira éjszaka.
==
Nem tudom ki használ Dewan-t klór helyett rajtam kívül, zseniális új EU szabályozás miatt már nem adnak lakossági használatra Dewan 18-at, csak Dewan 7-et. - Ugyanaz csak kisebb a koncentráció, tehát több kell belőle, de árban ugyanannyi vagy talán olcsóbb is. A bajom az egésszel, hogy egy baszottnagy 20literes kannát kell rakosgatni, és vegyszer ugyanannyi lesz benne, tehát nem értem az egészet ...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest