- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
- Ahol a 4,5 méteres elhelyezésével gond van, és 3,5 méteresben gondolkodsz, ott valószínűleg elfér a 396 cm-es (~4 méteres).
Ha így van, én azt javaslom. Az 4-6 felnőtt embernek, a perem mentén "körbeülve" kényelmes. Még testartásra kényelmes, "lecsúszott" pozícióban sem érnek össze a lábak.
A 350 cm-es esetében ez már nem feltétlenül igaz.
- A "Gre" medencéket sajnos nem ismerem!
- A hőszivattyúról a FB megfelelő csoportjában meglehetősen sokat olvastam. Két felhasználó van. Az egyik siránkozik, hogy mennyire megdobta a villanyszámláját. A másikat nem érdekli. (Mert burzsuly.)
Konkrét pénzösszegek nem nagyon szerepelnek, de ez állandóan visszatérő téma. Csodák nincsenek... az "olcsóbb" (170.000-200.000 forintos) berendezések jellemzően nem sok mindenre jók, és egy nagyobb medencénél még erőlködnek is. Sokat fogyasztanak.
A drágább, nagyobb teljesítményű példányok pedig annyira nagy teljesítményűek, hogy ott még hatékony fűtésük esetén sem úszod meg a villanyszámlát.
Hacsak nem vagytok extrém mértékben fázósak, akkor a szezon nagy részében (nyilván jól, napos területen elhelyezett medencével) egy szolár fóliával, de még akár anélkül is bőven meleg "strandvizetek" lesz.
(Én pl. tavaly végig azon küzdöttem, hogyan tudnám lehűteni a 4 méteres medencénket.
25 fokos víz felett nekem már minden bajom van, a legmelegebb hetekben pedig 30-32 fokra felment a vízhőmérséklet.)
- Az UV lámpa rendkívül hatékony csírátlanító, de a "hobbi" verziók működése szvsz kevés egy gyakran használt hobbi medence teljesen vegyszermentes használatához. A klór mennyiségét persze lehet csökkenteni vele.
Komolyabb, "ipari minőségű" berendezést pedig nyilván nem fogsz tudni ~30.000 forintból kiépíteni és üzemeltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest