-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kope0808
csendes tag
Hali,
a medet be lehet ugy allitani hogy bekapcsoljon a tv inditasara?
A CEC be van kapcsolva ,a TV taviranyitojaval tudok kezelni mindent ,ki is kapcsol ha kikapcsolom a TV-t,viszon be nem.Elöre is köszönöm.
-
kope0808
csendes tag
Sziasztok!
Van arra valami lehetöseg hogy a Med esetleg valami szoftveres frissitessel 4k filmek lejatszasara alkalmas lesz? Nem szeretnem lecserelni nagyon megszerettem.
Peti
-
kope0808
csendes tag
Hali,
Találkoztatok már olyannal hogy a medre másolt filmnél csak a hangot játsza le? Már több kint 3 éve használom de ilyet még nem tapasztaltam. -
kope0808
csendes tag
Hali!
Próbálta már esetleg valaki a Taboo címü sorozatot Jukeboxolni? Mert nekem nem akarja felismerni.
-
kope0808
csendes tag
válasz
#54715584 #7791 üzenetére
Ilyen problemam nekem is volt egyszer egyszer. Viszont amibe nem tudtam beletekerni az nagy rendszeresseggel meg is allt a vege elött. En halozaton masolom a filmeket a medre es szerintem ott törtenik valami hiba,mert ha törlöm es ujra mäsolom akkor jo szokott lenni.
-
kope0808
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni abban ,hogy elözeteseket ,hogyan lehet beallitani a Jukebox-ban? A filmek mappanal a menüben van olyan hogy elözetes hozzarendelese,de nem törtenik semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- LG 75NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- LG 75" Qned813RE 4K UHD Qned SMART 120HZ Gaming TV PS/Xbox Támogatás!
- SPC SM900 mikrofon
- -ÚJ- Razer Barracuda Pro Bluetooth + 2.4 Ghz Vezeték Nélküli Fülhallgató GARANCIÁLIS 2027.01.22-ig