- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Nagyon köszi a segítséget mindenkinek! HDMI valóban nincs rajta, abban az időben talán még nem is volt. Van egyébként egy 500 Ft-os optikaim is, most már kíváncsiságból ki fogom próbálni, hogy valóban a tudatalatti szórakozik-e az emberrel...az én fülem szerint
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Igen, így nem sikerült. Illetve csak akkor ha a legújabb firmware elptt még felrakom a 2.0.0t. Most sikerlüt.
Mégegy kérdés. Szedtem le egy 40gb HD 3D ISO-t. Látni látja, de nem játsza le. Kék alapon fehér betűkkel kiírja, hogy nem tudja lejétszani. Ez film hiba? Vagy egyátalán nem tud 3D isot lejátszani?
Segít ha kicsomagolom? -
Mankó
veterán
Hogyan állítom fixre a Med és a Nas ip címét?
Beléptem a lejátszón az NFS megosztásra és látja a NAS-t, de tovább nem enged, failed-et ír. Mit kell beállítani és hogyan a lejátszón, hogy lássam a megosztott fűjlokat is NFS-ben?Bocsi, de még nagyon láma vagyok ezekhez a dolgokhoz.
-
Mankó
veterán
Nekem is kell a 3d is, ezért nálam is NFS lesz. Csak a beállítások nem állnak össze a fejembe, de még az sem, hogy hogy kellene egyáltalán hozzá kezdeni.
Még a NAS beállítások sincsenek meg, de még a router forwaldolásához is csak akkor kezdek hozzá, ha hazaérek.
Ebben kellene a segítség, s az már nem biztos, hogy a topic témájához passzol, ezért is írtam, hogy jöhet privátba is. De ide is simán jöhetnek a tanácsok, mit hogyan csináljak, ha ezzel nem offoljuk szét a topicot!kene84: Ha neked pont ilyenek a komponensek, akkor tőled mindenképpen kellenek a tanácsok, még akkor is ha nem Samba-n keresztül fogok streamelni. Mivel kezdjek, mit hogyan csináljak? Sajnos ezekben pont nem vagyok otthon.
[ Szerkesztve ]
-
kene84
aktív tag
Olvastam a médialejátszó topicban, hogy 600/600-ra korlátozta a sebességet a fórumtárs mert dobta a kapcsolatot a med600 és le is fagyott,de ezt ugye wifi-vel produkálta. Kérdés kábelen mi a történet e téren.
Nekem előtte popcorn a-210-em volt ott 1MB/sec-t bírt letöltéssel, felfelé nem ütötte ki a 2.5MB/sec sem.Szerintem valószínűleg a med600nál is lehet használni stabilan töltögetésre, de a sebességet jó eséllyel korlátozni kell. Ezt jómagam nem teszteltem, mert NAS-al váltottam ki ezt a "fícsört".
[ Szerkesztve ]