- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
modflow #6071 üzenetére
Gondolom erre is igaz az az általános szabály, hogy ami nem rossz azt nem kell megjavítani. Tehát aki használja és nem tapasztal problémát az nem frissíti állandóan (mint ahogy alaplapi BIOS-t esetében sem tesszük), akinek meg probléma adódott azt nem igazán érdekli hogyan van megoldva egy újabb (BETA vagy sem) verzióval.
aldebaran: gondoltam, ezért is kérdeztem. Ti. én nem erről kérdeztem, hanem egy másik ajánlott típusról [link].
-
válasz
modflow #6071 üzenetére
miért lenne az?
örülni kell neki, hogy az apróságokat is javítják, legalább beta formájában.
nem muszáj használni sem a bétát, de a végleges még odébb van, bár a korábbi hivatalossal sem volt gondom.
olbashatsz itt nem egy olyan hozzászólást, akik nem is az utolsó, hanem régebbi hivatalost használnak és nem frissítettek, mert nincs gondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest