-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
modflow #6071 üzenetére
Gondolom erre is igaz az az általános szabály, hogy ami nem rossz azt nem kell megjavítani. Tehát aki használja és nem tapasztal problémát az nem frissíti állandóan (mint ahogy alaplapi BIOS-t esetében sem tesszük), akinek meg probléma adódott azt nem igazán érdekli hogyan van megoldva egy újabb (BETA vagy sem) verzióval.
aldebaran: gondoltam, ezért is kérdeztem. Ti. én nem erről kérdeztem, hanem egy másik ajánlott típusról [link].
[ Szerkesztve ]
-
válasz
modflow #6071 üzenetére
miért lenne az?
örülni kell neki, hogy az apróságokat is javítják, legalább beta formájában.
nem muszáj használni sem a bétát, de a végleges még odébb van, bár a korábbi hivatalossal sem volt gondom.
olbashatsz itt nem egy olyan hozzászólást, akik nem is az utolsó, hanem régebbi hivatalost használnak és nem frissítettek, mert nincs gondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- LG 75NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- LG 75" Qned813RE 4K UHD Qned SMART 120HZ Gaming TV PS/Xbox Támogatás!
- SPC SM900 mikrofon
- -ÚJ- Razer Barracuda Pro Bluetooth + 2.4 Ghz Vezeték Nélküli Fülhallgató GARANCIÁLIS 2027.01.22-ig