Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Ha benzinest veszel, akkor nem lesz vezérlés csere, mert a motor láncos, nem szíjas. Amit cserélned kell az a motor olaj és a szűrők, meg nagy ritkán a gyertyákat, és kb ennyi. Meg persze a kopó alkatrészek pl fék.
Én nem hallottam, hogy magával a váltóval bárkinek is lett volna problémája, max a kuplung munkahengernél lehet probléma.
Ja és ha már váltó, én amikor megvettem az enyémet, mindjárt csináltattam egy váltó olaj cserét, mert azt általában elfelejtik cserélni, pedig annak is van csereperiódusa. -
SzaboZE
addikt
Nyilván annyiba, amennyibe kerülnek az alkatrészek és a munkadíj
Nem értem milyen szervizelésekre gondolsz. Olajcseréken kívül más nem nagyon van vele. Az meg ugyanannyi, mint minden normális benzines autónál
A rozsda attól függ hogy vigyáztak az autóra. Lehet faceliftes is rom és facelift előtti is lehet szép állapotú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest