Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatist
csendes tag
válasz
zsoltocska67
üzenetére
Sziasztok,
Nekem is maxtab h8-as tabletem van és sajnos nekem is előjött ez a hiba, a youtube applikációban nincs hang. Természetesen a hangerő max-on, tuti nem ezt néztem be, de már sajnos nincs ötletem. A google play-t rá tudtam tenni nagy nehezen, próbáltam más youtube-os app-ot rátenni de egyiken se volt hang. Mindenhol máshol van hang, nem is értem. Gondoltam arra is hogy a gyárilag felrakott flash player-el nem megy az applikáció rendesen, viszont fogalmam sincs hogy melyik lenne az amelyikkel kompatibilis az Andorid 4.1.1. Egyedül a gyárilag rajta lévő böngészőn tudok youtube-ot nézni, mert embedként nyitja meg és nem a youtube-os app-ot használja. Próbáltam Chrome böngészőt rátenni, hátha abba megy rendesen és gyorsabb mint a gyári böngészőben de a Play azt mondja hogy nem kompatibilis az eszközzel...
Ha lenne valakinek ötlete hogy mi lehet a baj azt nagyon megköszönném.
-
Upo
addikt
válasz
zsoltocska67
üzenetére
Valami lejátszót fel kellene rakni. Pl. MX player vagy ami bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest