Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Itt nálunk még sűrítették is a járatokat, eddig kb 30 percenként jöttek a vonatok, de most már olyan 20 percenként.Igazából nem történt erre fele semmi változás, csak egy kicsit összébb tolták a járatokat
-
Jégkokó
veterán
Az elöbb olvastam, hogy csak 2007 ben érkeznek az új motorvonatok magyarországra.De azt nem értem, hogy ha egyszer van benne biztonsági kamera, akkor mi a fenéért nem fogják azt használni, mert az talán visszaszoríthatná a vandál állatokat.Mert pesten az új volvó buszokat se cseszték még szét,legalábbis én ugy látom
-
Jégkokó
veterán
Azért nem csak egy pár ój vonatot fog a máv jövőre üzembe állítani.Hanem az összes elővárosi vonatot legalábbis erre felé, le fogja cserélni.Egyébbként amkjor pesten tavaj nyáron üzembe helyezték azt az 50 volvó biszt nekem valahogy az kicsit sokkal többnek tünt, meg elég rendesen megdobta a forgalmat
-
Jégkokó
veterán
Szerintem nem olyan gáz a máv járatainak sűrűsége, itt nálunk pl álltalában fél óránként járnak a vonatok, és kb 25 perc alatt be is ér kelenföldre.Aztán jövőre jönnek az új vonatok, na azokra tényleg kiváncsi leszek.És ez már nem csak pletyka, mert már lehetett látni egyet erre fele közlekedni

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.Dolgozni kéne már , nem értem miértt nem tudják ezt felfogni