Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
Ez biztos annak a kampánynak a része, mint a „fizető utasoknak fenntartott” szöveg. Mostantól nem lesznek késő vonatok, csupán: „Villám sztrájkot” folytat egy-egy.
Ma megvettem a vonat bérletem, és az 1/8 részét vissza is adták a pénteki 1 buszjegyemért cserébe.(Bár ez elején nem értette a néni mért adok neki jegyet, de azért volt mellette aki tudta és így a maga bunkóságával csak kiadta azt a pénzt. Azt hihette, ha bunkó vagy mérges, akkor az meghat.) Lehet meglesz a többi 7/8-ad is.
-
9CS
senior tag
válasz
YouCanCANON
üzenetére
Persze, mert attól sokkal jobb lesz, hogyha mindenkivel kibabrálnak akinek utaznia kéne. Akik miatt meg állítólag tartják ezeket a megmozdulásokat, meg tesznek rá, nekik nem kényelmetlen. Gondolom az élharcos szakszervezeti vezetők is kocsival járnak, a politikus sem gyakran utazik vonaton. Így pont azoknak rossz akikből élnek.
Miért nem a bérlet vásárlásnál mondják, hogy nem kérek pénz, sztrájkolok? Mert kényelmesebb bezsebelni a pénzt és akkor már csinálsz amit akarsz. Engem az bosszant fel, hogy pont nem azoknak tesznek keresztbe akik tehetnek erről.
Persze nekem is könnyen lenne nagy a szám, ha vagy vasutas lennék, és nem számítana, hogy nem érek be, vagy kocsival járnék és nem számítana mi van a vasúttal, tömegközlekedéssel.
Az egészségügy, meg például a Rendőrség sztrájkja azért nem ugyanaz, mint amit ezek a pofátlan vasbetyárok csinálnak. Ha mindenki vasutas módjára sztrájkolna, akkor nyugodtan mehetne a szabad rablás, (rendőrség ugyebár nincs) leütnek és ott halsz meg, mert nincs ellátás (nincs mentő se kórház).
Ugye kicsit más? -
9CS
senior tag
válasz
YouCanCANON
üzenetére
Láttam én már vasútőr jelvényes kéregető görényt a vonaton, aki hatalmasat köpött az új motorvonat padlójára mivel senki nem dobta meg egy kis apróval. Ennyit róluk. Persze nem mind ilyen...
„nagyobb elégedetlenség, nagyobb káosz... több embernek esik le, hogy ebben az országban nagyon nem jól mennek a dolgok...”
Nekem ebből az esik le, hogy a vasutas dolgozók egy hitvány népség. Amikor a sztrájk előtti napokon peronzáras ellenőrzéseket tartanak, van bőr a pofájukon.
Egyébként meg a szárnyvonalak miatt megy a nyafogás, amit most egy fél évig ugyan de még meghagynak, utána meg ki tudja. Persze, hogy sztrájkolnak a vonalakért, csak gondolom ott ahol 30-an utaznak, ott minden családban van egy vasutas, így mindenki ingyen utazik. Meg kéne szünteti ezt az egész családra kiterjedő utazási kedvezményt, fizessenek csak, akkor egyből lenne bevétele a máv-nak. Remélem legalább a sztrájkkal töltött napokat nem fizetik ki nekik, mert akkor aztán az már tényleg mindennek a teteje.
Jöhetsz itt a nagy bölcsességekkel, meg nyomásgyakorlás így-úgy. Azokat szívatják akiknek van elég baja így is. Mehetnek fizetés nélküli szabadságra akik nem érnek be. Persze, jó hogy nem szent háborút indítanak, aztán Te meg drukkolsz nekik.
-
9CS
senior tag
Sztrájk? Ismét lehet nekilendülnek. Olyan jó lesz, alig várom, hogy megint indulhassak egy órával korábban miattuk. Azon gondolkodom, hogy meg sem veszem a vonat bérletet, minek úgysem közlekedik?
Mikor megy már tönkre ez az ócska cég, és rugdossa ki az összes dolgozóját? Az lenne az igazi, akkor aztán lehetne sztrájkolni, lenne idejük, és nem rabolnák másét.
A legszebb, hogy mostanában sztrájk előtt kiterelik a kéregetőket, és mindenkit csesztetnek a peronon is a jegyekért. Pofátlan, gusztustalan banda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi