Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 9CS

senior tag

válasz RedWing #369 üzenetére

Ez biztos annak a kampánynak a része, mint a „fizető utasoknak fenntartott” szöveg. Mostantól nem lesznek késő vonatok, csupán: „Villám sztrájkot” folytat egy-egy.

Ma megvettem a vonat bérletem, és az 1/8 részét vissza is adták a pénteki 1 buszjegyemért cserébe.(Bár ez elején nem értette a néni mért adok neki jegyet, de azért volt mellette aki tudta és így a maga bunkóságával csak kiadta azt a pénzt. Azt hihette, ha bunkó vagy mérges, akkor az meghat.) Lehet meglesz a többi 7/8-ad is.

• 9CS

senior tag

válasz YouCanCANON #340 üzenetére

Persze, mert attól sokkal jobb lesz, hogyha mindenkivel kibabrálnak akinek utaznia kéne. Akik miatt meg állítólag tartják ezeket a megmozdulásokat, meg tesznek rá, nekik nem kényelmetlen. Gondolom az élharcos szakszervezeti vezetők is kocsival járnak, a politikus sem gyakran utazik vonaton. Így pont azoknak rossz akikből élnek.

Miért nem a bérlet vásárlásnál mondják, hogy nem kérek pénz, sztrájkolok? Mert kényelmesebb bezsebelni a pénzt és akkor már csinálsz amit akarsz. Engem az bosszant fel, hogy pont nem azoknak tesznek keresztbe akik tehetnek erről.

Persze nekem is könnyen lenne nagy a szám, ha vagy vasutas lennék, és nem számítana, hogy nem érek be, vagy kocsival járnék és nem számítana mi van a vasúttal, tömegközlekedéssel.

Az egészségügy, meg például a Rendőrség sztrájkja azért nem ugyanaz, mint amit ezek a pofátlan vasbetyárok csinálnak. Ha mindenki vasutas módjára sztrájkolna, akkor nyugodtan mehetne a szabad rablás, (rendőrség ugyebár nincs) leütnek és ott halsz meg, mert nincs ellátás (nincs mentő se kórház).
    Ugye kicsit más?

• 9CS

senior tag

válasz YouCanCANON #335 üzenetére

Láttam én már vasútőr jelvényes kéregető görényt a vonaton, aki hatalmasat köpött az új motorvonat padlójára mivel senki nem dobta meg egy kis apróval. Ennyit róluk. Persze nem mind ilyen...

nagyobb elégedetlenség, nagyobb káosz... több embernek esik le, hogy ebben az országban nagyon nem jól mennek a dolgok...

Nekem ebből az esik le, hogy a vasutas dolgozók egy hitvány népség. Amikor a sztrájk előtti napokon peronzáras ellenőrzéseket tartanak, van bőr a pofájukon.

Egyébként meg a szárnyvonalak miatt megy a nyafogás, amit most egy fél évig ugyan de még meghagynak, utána meg ki tudja. Persze, hogy sztrájkolnak a vonalakért, csak gondolom ott ahol 30-an utaznak, ott minden családban van egy vasutas, így mindenki ingyen utazik. Meg kéne szünteti ezt az egész családra kiterjedő utazási kedvezményt, fizessenek csak, akkor egyből lenne bevétele a máv-nak. Remélem legalább a sztrájkkal töltött napokat nem fizetik ki nekik, mert akkor aztán az már tényleg mindennek a teteje.

Jöhetsz itt a nagy bölcsességekkel, meg nyomásgyakorlás így-úgy. Azokat szívatják akiknek van elég baja így is. Mehetnek fizetés nélküli szabadságra akik nem érnek be. Persze, jó hogy nem szent háborút indítanak, aztán Te meg drukkolsz nekik.

• 9CS

senior tag

Sztrájk? Ismét lehet nekilendülnek. Olyan jó lesz, alig várom, hogy megint indulhassak egy órával korábban miattuk. Azon gondolkodom, hogy meg sem veszem a vonat bérletet, minek úgysem közlekedik?

Mikor megy már tönkre ez az ócska cég, és rugdossa ki az összes dolgozóját? Az lenne az igazi, akkor aztán lehetne sztrájkolni, lenne idejük, és nem rabolnák másét.

A legszebb, hogy mostanában sztrájk előtt kiterelik a kéregetőket, és mindenkit csesztetnek a peronon is a jegyekért. Pofátlan, gusztustalan banda.

Új hozzászólás Aktív témák