Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráczkölke
tag
Az a véleményem, hogy az 1. volt az ász, de nálam a 3. is befutó. Történet szerint a második rész csak időhúzás, de egybe az egész ...................... ÉRDEKES!
-
csudri
őstag
Ekkorát én filmben még nem csalódtam. Úgy hypeolták az utolsó harcot, hogy ennyi meg annyi milliór dollár, a költségvetés 2/3-a stb és mit kaptunk? Goku és Vegita harcát mátrix köntösbe bújtatva! Még a mozgások is ugyan azok voltak, csak nem volt a végén ''összegyűjtöm az univerzum összes enegriáját'' támadás!
A story egyszerűen borzalmas. Az egész mozi röhögött a dialógusok alatt, mert annyira primitívek. Ha valaki szidta a Baljós Árnyakat az iq-blaster dialógusok miatt, akkor ezt ne nézze meg, mert súlyos traumában lesz része!
Tény, hogy a csatajelenet jól volt megcsinálva, tényleg az addigi legbrutálisabb látvány (talán megosztva első az LOTR-TTT-vel), de nem lehet csak a látványra építeni! Az emberek ettől a filmtől konkluzót vártak és mit kaptak? Egy nagy adag fost az arcukba! Épphogy csak az nem volt a végén, hogy Andy és Larry begurul a képbe egy arany limoval és bemutat nekünk, hogy ''Ezt jól beszoptátok! hehe''.
Biztos emésztenem kell még egy-két napig, hogy tudjam értékelni normálisan a filmet, de jelen pillanatban csak egy pofátlan rókabőr múvinak tartom az egészet! -
PeliScan
addikt
A másik topicba már leírtam a véleményem (http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=28411&start=#msg25) ami az eddigi leglesújtóbb. Bocs érte.
Ekkora kamu, igénytelen vackot, hulladékot még nem látott a világ. -
kizo13
tag
Szerintem marcee látja helyesen. Nem csak azért mert én mát láttam, hanem azért is, mert akit érdekel a film, az tényleg tudja, hogy mikor van a bemutató és utánna nem igen kell(ene) látogatnia a ''célfórumokat''.
Vagy kell csinálni egy topicot: MATRIX REVOLUTION - AKI MÁR LÁTTA -
nofene
aktív tag
NA én is láttam az első nagyon tetszett tele utalásokkal stb. nem látott efektek a 2 rész HA CSAK mint akciófilmet nézem akkor istencsászár ha a mátrix folytatását keresem akkor szar. Ez meg... hát nemtom azér' nézze meg mindenki jól.
Mellesleg ol vastam Wachowskiékkal interjút és ott mondták hogy eredetileg 3 részesre tervezték de nem kaptak a Warner Brostól elég zsét és így 1 részesre csinálták. De bejött mindenkinek és ezért még összedobtak 2-t ez számomra nagyon hihető. Ha megtalálom linket is nyögök. -
Peat;)
veterán
Na én is megnéztem...Hát izé,első rész király,második akcióra helyezte a hangsúlyt az is tetszett,de ez...Amikor támadnak a gépek az fergeteges(gondolom ezzel nem lövöm le a poént) de a MÁTRIX igazi hangulata hová tűnt?! (még ha Smith el is cseszi a mátrixot akkor is
) Szerintem ez nem méltó befejezés(a lassítás a végén amikor Neo behúz egyet,és S. arcát mutatják már többen röhögtek a moziban) -
engusz
veterán
Most jöttem haza a moziból!
!!! AKI NEM AKAR TUDNI A FILMRŐL SEMMIT, AZ NE OLVASSA TOVÁBB !!!
Úgy sem írok le semmit.
Csak annyit, hogy tetszett. Nekem nagyon bejött. Már várom, hogy mikor lehet róla beszélgetni. -
PodMAN
senior tag
Péntekig ha valaki leírja a poént, akkor azt felnégyelem, és megeszem.
-
DeluksZ
csendes tag
el ne mondd mi volt bene
még 2 óra és látom én is P
DeluksZ -
stpotty
tag
Na kinek hogy tetszett? Szerintem az első rész messze a legjobb, a 2., és a 3. túl nyálas lett (szerintem).
-
DeluksZ
csendes tag
Nemhiszem, hogy bármely ideologia véletlenszerűen a mátrix 3 alapjául szolgálna
mármint amiket fejtegettünk, és fejtegetett mindenki... erre biztosan gondoltak... é csupán azt sajnálom, hogy a 3al vége... nincs tovább... ennyi volt 
DeluksZ -
engusz
veterán
-
syss
csendes tag
Hát én ezt a kedves kis filmecskét ma fogom megnézni, és már lelkileg fel is készültem re!!

-
DeluksZ
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ekkora kamu, igénytelen vackot, hulladékot még nem látott a világ.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Szerintem ez nem méltó befejezés(a lassítás a végén amikor Neo behúz egyet,és S. arcát mutatják már többen röhögtek a moziban)