Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
Nem mondtam, hogy nem elég a 384.Eddig túl sok bajom nem volt a sebességgel de mindenki őrül 1kis plussznak amit ''csak úgy kap''. 1szerüen érdeklődtem hátha a fórumtásunk közelebb van a ''tűzhöz''. Én csak azt tudtam hogy a modemem 4xx sebességet tud. Azt, hogy ez hardveres, vagy csak modem belső flash butitást jelent ezt nem tudtam, ezért érdeklődtem.
A matáv nemhiszem , hogy túl sok kisérletezést végez új rendszerrel, ő csak a máshol bevált rendszereket veszi át és annak az első telepítése ami a kisérletezést jelenti. -
hogyishívnak?
aktív tag
Oké tudom ,hogy létezik gyorsabb is de nem ezt ''osztogatták'' oda ahol ''nincs rá szükség''.A matáv se fogja saját költségén megvenni a drágább/gyorsabb cuccot és a lasabb hálózatba beépíteni. Ha kell az előfizetőnek a bővités majd akkor kifizettetik vele a modemcsere költségét is.
-
hogyishívnak?
aktív tag
Persze, idő kell de 1 év még sok idő. Addigra lehet nem is lessz szükséged a netre a mostani lakásodban, mert mondjuk elköltözöl. Szerintem keresd a mostani ''dolgaid'' pozitív oldalát mint a másik topicban is ajánlották. Úgy érzem nagyon ''magadalatt'' vagy valamiért és ez a 2 topik lett az eredménye.
-
hogyishívnak?
aktív tag
Szerintem ha most mindenre elég az 1etemes neted akkor maradj nyugton a se... 1 év alatt még sokminden változhat. Szépen lasan hozzánk is jönnek az újabb net elérési lehetőségek.Emlékezz rá az isdn után is kb mésfél évre jött az adsl. Addig meg mindenről kussoltak. Persze hogy mindig a számukra olcsóbb rendszert veszik elöbb meg azt jó drágán eladják utána 1 évre meg megint lehúznak 1 bőrt az emberről. Szóval addig ki tudja , hogy mi lessz.
-
hogyishívnak?
aktív tag
Most őszintén... ha neked lenne ilyen monopol helyzeted a saját cégeddel te nem a saját döntéseid alapján szolgáltatnál? Mi csak azt látjuk, hogy ha olcsób lenne több lenne a felhasználó, de biztos lehetsz benne, hogy csináltak pár számitást (persze ezek rosszul is sikerülhettek) mi éri meg jobban. Lehet ezért utálni a szolgáltatókat, cégeket, de ez nem máltai szeretetszolgálat hanem üzlet. Sajnos sokat nem tehetsz vagy élsz a drága szolgáltatással vagy nem veszed igénybe. Mindkét esetben ha dühöngsz csak a saját közérzeteden rontasz és a helyzet nem lessz jobb, nem fogsz olcsóbban hozzájutni ettől a szolgáltatáshoz. :(
Aktív témák
Hirdetés
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest