Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
üzenetére
Tessék, a következő dolgok az alatt a kevesebb mint 1 óra alatt mind megtörténtek, amit ma a játékkal töltöttem (ez nem azt jelenti, hogy ezek mindegyik olyan hiba, amellyel most először találkoztam):
Vagy 5 napja alapból offline módban indítom a játékot, mert ha nem, akkor 5-ből négyszer be sem tölti az állást ha a folytatásra nyomok, vagy a load game menüből kiválasztok egy manuális mentést. Tölt, és tölt. Meg tölt. És tölt. A végtelenségig. Ha éppen olyan kedve van, és hajlandó Alt+Tabra reagálni, akkor ki tudom lőni task managerből. Ha nem, resetelnem kell a gépet. Van reddit topikja is a bugnak.
A fenti hibát áthidalva elindítom offline módban a játékot, rányomok a folytatásra, vagy betöltök egy manuális mentést. Közel kettő és fél (!!!) percet tölt a játék a kereskedelmi forgalomban kapható leggyorsabb SSD-ről (Samsung 960 Evo). Ha meghalok, újabb másfél-két perces töltés következik.
Ez nem mindig van így, de kellő gyakorisággal történik ahhoz, hogy meg akarjam fojtani a felelőst.Voeld-en van egy remnant hely, ami körbe van rakva
kett aknákkal.
Van egy kis fali konzol, e-t nyomva tartom, valamilyen scriptelt eseménynek, dialógusnak kéne következnie.
Ehelyett az történik, hogy miután nyomva tartottam az e-t, semmilyen gombra nem reagál a játék. A kamerát tudom forgatni egérrel, de be van akadva a script, durván. Se Esc, se Alt/Tab, semmi. Reset.Következő: Kett outpostnál nagy lövöldözés, fedezék mögött tűz alatt vagyok két irányból. Próbálok strafelni, hogy a fedezék közepére kerüljek, ahol egyik irányból sem találnak el. Szó szerint meg sem mozdul a karakterem, hiába nyomom az A-t/D-t. Megölnek. Jön a töltés, 2 perc.
Persze nem így telik a teljes játékidő, de bőven elégszer történnek ilyen, és ehhez hasonló dolgok ahhoz, hogy agyfaszt kapjak tőlük, és igen, ezek súlyos hibák, sokunknál, és gyakran előfordulnak.
Akinél nem, az örüljön, jó neki.Szar lesz ezektől a játék? Nem. Ezek főleg technikai jellegű dolgok, idővel valószínűleg javítva lesznek. De léteznek, és rettenetesen idegesítőek. A játék célja meg még mindig a szórakoztatás, nem az hogy agyhúgykövet kapjon tőle az ember.
A korábban adott gyenge 8-as egyébként az én skálámon egy "jó-jó, de semmi különös"-t jelent. Nem kell ennél többet beleképzelni. Technikai problémák miatt nem vontam le semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wise (ex-TransferWise)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest