Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Lol, ma már én vagyok a második, akiről leírod tényszerűen, hogy "szar az élete" meg hogy "szar napja van", csak mert szembesítve lettél egy tévedéseddel (és ráadásul nem is durván). Én speciel csak a tényeket írtam le neked. Esetleg nem merül fel benned egy ici-picit, hogy a hiba nem a mi készülékünkben van, hanem a tiédben? Kritikát nem tetszik elviselni? Tévedést gyengeség elismerni?

Egyébként nem tudom hogy lehetne jobban a szádba rágni, hogy nem volt semmi kijelentés. Mac Walters összesen annyit mondott, hogy nem árt ha megtartjuk a mentéseket. De utána egyből hárított, hogy jelenleg nem a folytatásra, hanem erre a játékra fókuszálnak, és az Andromeda nem egy 3 részes sztori első felvonása lesz, mint az első Mass Effect. Ennke ellenére, kulcselemek visszatérhetnek a következő játékba.
Tehát nem jelentette ki, hogy a mentések biztosan átvihetőek lesznek, egy büdös szóval sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ???????????????????szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest