Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6996) maajsz válasza janos666 (#6995) üzenetére


maajsz
senior tag

Szerintem korai lett volna remaster/remake az MEA előtt. Átlépni FB-ra meg nagyon nagy meló lett volna és valszeg nem kifizetődő. Látod, hogy a team mate gearezés így is komplettben lemaradt, mert ilyen toolkit egyáltalán nincs a Fb-ban. Nem beszélve, hogy a saját fejlesztő csapat is milyen kevés volt és mennyi kiszervezés is történt (többek között a csodás facial animation, amit talán valami román cég csinált és kezdettől fogva red flagelve volt).
Legvalószínűbb, hogy a Fb-ot kellett volna elengedni, dehát ugye EA licensz.. bár én nem annyira bánom, mert a combat gameplay jobban tetszett, mint a ME3-é de sokan nem így voltak vele. Ha valamit portolni lehetett volna az MEA előtt, az max az első rész mert az lóg ki erőteljesen a harcrendszer miatt, de több mint valószínű, hogy nem lett volna profit rajta és ha bukóval zárt volna, az MEA mégnagyobb dipshitben lett volna.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.