- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Valahogyan sikerült 2x levonniuk 560 pontot egy DLC-ért, mit tudok tenni?
Support?
-
Rossi
addikt
Üdv!
A régiós DLC-problémák miatt kérdezem, hogy új játék indítása előtt vegyem meg a 2 érintett DLC-t, vagy menet közben is működik ez a registry-átírás téma?
Köszi.
-
Rossi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
SPOILER!
Ha jól emlékeszem az IFF küldetés elindítása és a végjáték között eltelt idő a legénység tagjainak elhullását katalizálja. Legion lojalitás küldetésének teljesítése, majd utána rögtön az öngyilkos küldetés teljesítése esetén ugye nem hullik el senki?
-
Rossi
addikt
A Lair of the Shadowbroker nem kicsit durva DLC-nek...

-
Rossi
addikt
Overlord után kedvem támadt szkennelni kicsit... Elég fosatós, System Shock 2 utánérzés. Persze sokatok akkor még takonnyal ette a kekszet, amikor az kijött.
-
Rossi
addikt
Az bugnak számít, hogy a haladó képzésnél újra el lehet cseszni 5000 nulladik elemet ugyanarra a fejlesztésre, mert aktív marad, hiába csináltam már meg?
-
Rossi
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt a türelmet...

-
Rossi
addikt
Lehet hülye kérdés, de ugye a főszál befejezése után működnek a DLC-k (Kasumi, Hammerhead)?
-
Rossi
addikt
Nektek biztos tetszeni fog a leendő avatárom, persze ha az előttem szóló Kidus kolléga rábólint a megfelelő helyen.
-
Rossi
addikt
Ez dupla lett, rossebb....
-
Rossi
addikt
Az elképzelhető, hogy a Dragon Age-ben a Dérhát-hegység hágójánál üldögélő törpe Shepard parancsnok hangján beszél?
-
Rossi
addikt
válasz
Derrewyn
üzenetére
Nem akartam megsérterni a linkelő lelki világát, csupán azt fejeztem ki, hogy a személyes top 5-ömben lévő játék általam nagyon megszeretett karaktereit elég bénán rajzolta meg az alkotó, egyedül Thane Krios sikerült jól, Miranda nagyon gáz, de Mordintól kezdve Shepardon keresztül Garrusig nekem nagyon nem tetszenek...
Tiszteljem a beleölt munkát...

-
Rossi
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SPOILER!
Na erre nagyon nem emlékszem... Miből derült ki, hogy Wrex meghalt?
-
Rossi
addikt
válasz
Xmodule
üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy ha még mondják is a szereplők, hogy tech karaktert küldj a szellőzőbe, akkor miért Thane-t küldted be? Nem csodálkozom, hogy meghalt.
Érdekes módon én nem vagyok hardcore gémer, 29 óra 36 perc alatt vittem végig a játékot, sajnos nem volt időm túlságosan belemerülni, a végén mégis mindenki életben maradt, csak a legénység fele lett oda sajnos.
-
Rossi
addikt
válasz
Flomaster88
üzenetére
Csak akkor tudsz vele lőni, ha 100%-nál több a töltöttsége. Szerintem nem nagyon érdemes használni, én összesen 2x lőttem vele, jó nagyot szól, szép kis gombafelhőt csinál.
Én hülye tartogattam a végére, aztán amikor a SPOLIER lárva ott szerencsétlenkedett a platform szélén kilőttem a szemére, utolsó pillanatban félrehajolt, aztán még csak fel sem robbant az atom...
Másrészt az is hátrány vele, hogy fedezékből kihajolva hosszan kell nyomva tartani az elsütő billentyűt, addig meg szétlőnek.
-
Rossi
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
SPOILER
Az IFF küldetés során csatlakozik hozzád Legion.
-
Rossi
addikt
Benyaking, GabN73:
Vissza kellene olvasni, vagy rákeresni. A lényeg a csapattársak személyes küldetéseinek elvégzése és a megfelelő emberek helyezése a megfelelő posztokra.
-
Rossi
addikt
Bevégeztetett... A Mass Effect 1 és a GTA4 mellé felkerült életem legjobb játékai közé. Normál fokozaton kicsit könnyű volt a vége, de elő fogom én ezt még venni, legkésőbb a 3. rész megjelenése előtt.

You have failed. We will find another way...
-
Rossi
addikt
Megvan Legion, brutál egy karakter az biztos. Kicsit hasonlít Mordinra a ténymegállapításaival.
-
Rossi
addikt
Lassan a végére érek a lojalitás küldetéseknek, már csak Tali-é van hátra, viszont még nincs meg Legion. Őt mikor tudom felszedni? Az IFF küldetés előtt vagyok.
-
Rossi
addikt
SPOILER
A Tali-beszervező pálya a pajzsot szétégető nappal iszonyat durva. Jó volt irtani a tömérdek geth-et.
-
Rossi
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
1,50 m mély, csúnya arc, lapos cicik... Nekem nem jön be.

-
Rossi
addikt
jer1cho, L3zl13: Kösz.
-
Rossi
addikt
Üdv!
DLC-ket mikor érdemes felrakni? Ha jól emlékszem azt írtátok, hogy a végjáték után is lehet nyomni őket, de én szeretném még az IFF előtt megcsinálni ha lehet.
Ha felraktam őket, akkor a játékban hogy jelentkeznek?
-
Rossi
addikt
Olvastátok az iPon-os tesztet a játékról? Mivel a munkahelyemen le van tiltva a logout és a gamepod is, kénytelen voltam másfelé is nézelődni, de szerintem ez a teszt teljesen korrekt.
-
Rossi
addikt
Azért a száj a hason elég problémás lenne, ugyanis a tápcsatornának a hossza nem hasraütésszerűen lett meghatározva, minden szakaszának megvan a nélkülözhetetlen funkciója.
Egy kentaurszerű élőlény elképzelhető, csak teljesen indokoltlan, ugyanis a főleg valamilyen eszközön való közlekedéshez nincs szükség 4 lábra. Én a hsz.-eimben csak az adott környezetben élő legfejletteb létformára gondoltam, nem a lehetséges végtelen számú variációra.
A két lábon járás és az emésztés kapcsolata már jogos volt, de azért az emlősökön kívül (akiknek a fejük azért nagyrészt a testük legmagasabb pontján van, ha nem is járnak két lábon), a többi előlénynek elég egyszerű az emésztése.
Írtad a szemet is, az pl. hol lehetne jobb helyen, mint a fejen?
Na mind1, ez a vita elég parttalan, nem akarom szétoffolni a topicot.
Valamelyikünket igazolni fogja a jövő, de sajnos már nem fogjuk megérni.

-
Rossi
addikt
válasz
Bluegene
üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék. Nem tartom indokoltnak sem az alaváltás sem a színváltás képességét, mert ezek mind a természetes ragadozó előli rejtőzést szolgálják, ami egy értelmes lénynél, ami bolgyójának uralkodója, nem játszik.
A táplálkozás és az emésztés ismert formája is valószínüleg a gravitáció miatt alakult így.
A telepátia megint egy másik dolog, az simán elképzelhető szerintem is.
Egy általatok sugallt teljesen inhumán életforma valószínüleg az általunk ismert fizikai körülmények között életképtelen lenne, mi pedig az ő környezetében lennénk azok.
-
Rossi
addikt
#800-ra valaki?
-
Rossi
addikt
Üdv!
SPOILER!
Ha segítek Mordinnak és megtalálom a tudóstársát, akkor Wrex és Grunt nem lesz kicsit csalódott? Nem vagyok benne biztos, hogy segíteni akarok a krogan-ok kipusztításában.
-
Rossi
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Valóban nem kevés baja van a feliratnak, és ezért valaki pénzt kapott... Nem értem miért kellett magyarosítani az idegen fajok nevét. Prothean-Próteai, Reaper-Kaszás (miért nem volt jó az első részből a Pusztító fordítás...), Salarian-Szalári, Kvarian-Kvári, Volu-Volus stb. Ja és Grunt az Grunt és nem Baka, mert ennyi erővel Jack az Jákob. Legnagyobb gáz a Rejtőző fickó...
Szerintem valamelyik nagyobb magyar fordító csapat jobban megcsinálta volna...
Akit pedig érdekel, hogy Tali hogy nézhetett ki: Így
-
Rossi
addikt
Azért volt egy feeling-je, amikor nagy nehezen felértél egy hegygerincre, és eléd tárult egy hatalmas völgy, aminek a túloldalán volt valami.
De aláírom, hogy a vége felé kezdett unalmassá válni a kocsikázás. Viszont Féroszon, Vermáron és Íloszon azért jól jött...
-
Rossi
addikt
SPOLIER!
Mi van akkor, ha Jacknek mégsem adom meg a hozzáférést a Cerberus adataihoz, holott ezért cserébe jött a hajóra. Most valahol lecuccolt, és engem vár.
-
Rossi
addikt
zuchy: 6GB RAM-mal el is hiszem...

Egyébként kipróbáltam úgy, hogy újraindítottam a gépet mielőtt elkezdtem játszani, és láss csodát, gyorsan töltött.

-
Rossi
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
Milyen hibára gondolsz? Nálam legalábbis egy hetes Win7 32bit van fent 3072 MB RAM-mal megtámogatva. Először tök gyorsan betöltött minden pályát, tegnap este már malmozott egy csomót.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Van ötletetek arra, hogy az eddig gyors pálya-betöltések hirtelen nagyon hosszúra változtak? A Normandy-n két szint között kb. 30 mp-ig gondolkozik, eddig volt kb. 3 mp.
-
Rossi
addikt
Elkezdtem a játékot, és 3 óra után úgy érzem méltó folytatása az első résznek. A felirat kicsit igénytelen, főleg mert néhol nem passzol az angol szöveghez.
I must shut down the Collectors - Le kell kapcsolnom a Begyűjtőket.Az új Normandy gyönyörű, a harcok pörgősebbek, a látvány még szebb és röccenés mentesen fut 1280x1024-ben minden bekapcsolva.
-
Rossi
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez esetben bocsesz konas, még csak ma kezdtem el...
-
Rossi
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Erre gondoltam.

-
Rossi
addikt
Végigvittem az 1-et, és felmerült egy kérdésem. Az utolsó mentés még Saren halála előtti, ez nem fog gondot jelenteni? Illetve a legvégén választhatunk kit javaslunk a Tanácsba. Ez a döntésünk nem lényeges?
-
Rossi
addikt
Üdv!
Nem nagyon pörög a topic srácok. Pedig most jött ki egy HD intro. Én nagyon várom január 26-ot, elő is szedtem az első részt és addig még kijátszom egyszer, hogy képben legyek. Trailerek alapján vizuálisan odavágós lesz, viszont egy-két dolog aggaszt:
- Nincs végtelen ammo, fogynak a töltények.
- Bármilyen fegyvert, páncélt magadra rakhatsz.Utóbbit úgy kell értelmezni, hogy adeptusként is lehetek profi mesterlövész nehéz páncéllal?
-
Rossi
addikt
"ugye megjelent az első videó a Baldur's Gate készítőinek Rainbow Six The Old Republicjának folytatásából, amelyből egyértelműen kiderült: az előző rész főhőse elhalálozott."

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Parfüm topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest