Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Nem próbáltam még mást class-ot megmondom őszintén.Nekem tetszik ez a durr-bele soldier dolog,akiket választok magam mellé azok kiegészítik a hiányosságaimat.De lehet nekifutok majd még1x akkor és kipróbálom..Kár hogy nem lehet krogannal izélni,emlékszem volt egy rész ahol egy aszári és a krogan párja közti vitát kellett rendezni.Az is szép lehet
Véletlenül ráfekszik a krogan és csak egy kék paca marad utána 
-
Syz
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Szerintem ez illik a személyiségéhez amúgy is a legjobban
Egyébként játszotta valaki közületek a sorozatot női karakterrel?Azzal is lehet romantikus szálakat kialakítani?Csak úgy kíváncsiságból kérdezem 
-
Syz
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Vagy mire irányult a kérdésed?Lehet én értettem félre és nem jó választ adtam

-
Syz
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Katona voltak eddig végig a sorozat folyamán,a biotikát meg a tech képességeket inkább csapattársként választom magam mellé

-
Syz
senior tag
Végül is megvettem mindegyik DLC-t dolcsi alapon.A Kasumi egyedül ami szerintem nem volt valami nagy szám,a többi megérte a pénzét
Azóta már elkezdtem a harmadik részt is 
-
Syz
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Na végül annyira felspanoltam magam hogy megvettem az Arrivalt mert azt olvastam az oldalon hogy a fősztori után érdemes azzal kezdeni.A BSN oldalon vettem meg 7 dolcsiért és annyit is vont le a kártyámról,aztán az Originen csak simán beváltottam a pontokat.Érdekes viszont hogy ott tényleg euróban van kiírva az ár..
-
Syz
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
A rendes bioware oldalon ha bejelentkezek akkor 20 dolcsit ír az 1600 pontra amit meg lehet vásárolni, az Origonen belül viszont 20 eurót. Ennyit számít a régió? Gondolom értelme nem sok van hirdetést feladni Bioware pontok vagy egyáltalán DLC-s accountok után..
-
Syz
senior tag
Sziasztok! Eddig sajnos kimaradt az életemből ez a trilógia most viszont hogy teljesen beszippantott a sorozat eddigi két része szeretném kijátszani a második részhez kapcsolódó Dlc-ket.Csak pontokkal lehet megvenni ezeket a kiegészítőket a Bioware social honlapján vagy van esetleg más mód is rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Véletlenül ráfekszik a krogan és csak egy kék paca marad utána 
Egyébként játszotta valaki közületek a sorozatot női karakterrel?Azzal is lehet romantikus szálakat kialakítani?Csak úgy kíváncsiságból kérdezem