- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Hmm. És mond még valami érdekeset? Én kérdeztem őt a páncéldarabkáról, és utána még valamiről (már nem emlékszem, csak arra, hogy az is valamiféle Separd személye felé irányuló vonzalmat próbált feltárni a Geth oldaláról -> már tényleg csak az kéne, hogy következő részben vele is össze lehessen feküdni, mint az alábbi poén-lista írta
), aztán ott asszem kifújt.
Nekem sem hullott emberem úgy, hogy Legio küldetése után még ellátogattam a fellegvárba, hátha tudnának nekem legénységet kölcsönözni, vagy dobni valami más supportot a nagy harcra, de persze semmi új válaszopciók nem nyíltak meg az ex-admirálisnál, még a játék után sem gratulál, csak ugyan arról fecseg.
Még egy dolog jut erről eszembe:
Ti kifaggattátok EDI-t és Joker-t a plátói kapcsolatukról?
Az lenne az igazi poén, ha a következő részben beköszönnének a Cylon-ok is.
Vagyis EDI kapna egy avatar-t, mint mondjuk az Andromédában is kapott a hajó AI-ja egy android testet, és ha már Tricia Helfer a szinkronhangja, aki amúgy is játszott már Cylon-t, akkor miért ne hasonlítana épp rá, és boldogítaná ott Joker-t, vagy a végén akár Separd-ot is...?
(#754) gyuromoj
a rejtőző fickónak.(amugy a fickó nem egy Kaszás?!
Jujj, ezen mekkorát röhögtem. Hogy lenne már reaper? Ő egy vérbeli jobb(-szélső) beállítottságú "üzlet"ember, a sci-fi világában egyféle "keresztapa". Ha reaper lenne, akkor miért lenne ennyire beszarva, hogy pucold ki neki az állomást, és add át neki? Egy lázadó reaper, akit megfosztottak a technológiai tudása javától? Vagy hogy?
Van egy mű-szeme, és egy igen erős karizmája (+ gondolom valami indulótőke is az ölébe hullott régen, felteszem közel állt a politikához már azelőtt, hogy kinőtte magát cerberus vezérré), és kész. Illetve szerintem már az egész teste ~80-90% szintetikus (olyasmi, mint egy terminátor), azért nem parázik a láncdohányzástól sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), aztán ott asszem kifújt.