- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
Érdekes, hogy mennyire megváltoztak a classok tulajdonságai.
Nem játszottam még infiltrator-rel ME2-t, és amikor bonus fegyvert lehetett választani akkor is inkább assault rifle-t vagy shotgunt választottam, mert úgy tűnt az első részhez képest elég kevés a hosszú lőtáv.
És mint írtad közelről meg elég gyengus.Érdekes módon az ME1-ben pont ennek az osztálynak lehetett jó kis pajzs bónusza az electronicsból.
A ME2-ben meg úgy indítottam első karakterként Sentinelt, hogy azt hittem a Tech/Biotic hibrid miatt a harci képességei és a védelme nem lesz olyan jó, ehelyett a Tech Armor lazán a legdurvább képesség védelemre és közelharcban is nagyon jól jön. És a Warp+Overload miatt mindenki ellen nagyon jó magasabb fokozaton is.
A ME1-ben nem igazán vonzottak a nem hibrid classok, de itt most elgondolkodtam, mert némelyik sokoldalúbbnak tűnik, mint a Vanguard vagy az Infiltrator...
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest