- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Menet közben húztam én mindenkit, így őt is, és persze mindenkinek kamuztam, ha a másikról kérdezett. Csak a legvégén tessékeltem el Mirandát, hogy Tali kedvében járjak, és Jack-el nem beszéltem többé attól kezdve, hogy már csak Tali-t akarta szóba hozni.
És nem kaptam tőle levelet, most betöltöttem a post-campaign mentést, és üres a láda, nincs harmadik konzol az irodámban. Ezek szerint mégis zavarta, hogy Tali járt a kabinomban.MÁS:
Na, de van még, amit most olvastam a topikban: Ezek szerint el lehet érni, hogy Tali-t ne száműzzék? Mivel próbáltam vele jóban lenni, így nem játszottam el a "Majd én jobban tudom, hogy mi a jó neked." szerepet, nem adtam ki az apja munkájáról szerzett bizonyítékot, hanem a kék válaszopciót böktem (a piros asszem zárolt is volt, mert ezzel a karakterrel a peragon_max-renegate_min-re hajtottam), és azt hittem, hogy felmentették, mert mindenki boldog. (Utána is tettem még egy tiszteletkört, és megdicsértek, hogy ember létemre tudok bánni a szavakkal...) Aztán később mégis többször az jött elő, hogy Tali vas Normandi már száműzött (asszem ő maga nem panaszkodott erről a küldetése után, ezért sem próbáltam visszatölteni, de később mintha többször is ezt mondták volna...). Akkor itt mi is történt? (Nem száműzték, csak a későbbi megjegyzés volt bug?) Illetve megharagszik Tali ha feltárjuk a bizonyítékot, vagy belátja, hogy az ő érdekében tettük? Ilyenkor száműzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Wuthering Waves
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest