Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
janos666
üzenetére
SPOILER
Részben egyetértek, de azért sztem ennek is jó hangulata volt, és a végső küldi is izgi volt. A cinematic jelenetek meg sztem jobbak voltak. A prothean dolgot viszont én is hiányoltam. A reaper 100 program dolgot sztem félreértetted. Legion azt mondja, hogy egy normális geth platformon ~100 geth (program fut), Legion hardverén pedig ~1100.
Egyébként utánaolvastam a Wikin és jól gondoltam. A kis collectort egy Reaper irányítja, őt hívják Harbingernek. Furcsa borzongás vesz erőt rajtam mindig, amikor azt mondja: Releasing control, és a kis collector szeme elhalványodik, majd jön a robbanás. Egyébként a kis collectort, Collector Generalnek nevezik.
Lehet, hogy számotokra nyilvánvaló volt, de gondoltam megosztom, mert sztem annyira nem az.Van egy olyan sejtésem, hogy az emberi reapert azért készítették, mert az képes lehet az önreprodukcióra, a rendes reaperek pedig nem. Az első felét EDI is feltételezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fogyjunk le!
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- ROG STRIX B550-I GAMING - CSOMAGKEDVEZMÉNY ELÉRHETŐ
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest