- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
janos666
üzenetére
SPOILER
Részben egyetértek, de azért sztem ennek is jó hangulata volt, és a végső küldi is izgi volt. A cinematic jelenetek meg sztem jobbak voltak. A prothean dolgot viszont én is hiányoltam. A reaper 100 program dolgot sztem félreértetted. Legion azt mondja, hogy egy normális geth platformon ~100 geth (program fut), Legion hardverén pedig ~1100.
Egyébként utánaolvastam a Wikin és jól gondoltam. A kis collectort egy Reaper irányítja, őt hívják Harbingernek. Furcsa borzongás vesz erőt rajtam mindig, amikor azt mondja: Releasing control, és a kis collector szeme elhalványodik, majd jön a robbanás. Egyébként a kis collectort, Collector Generalnek nevezik.
Lehet, hogy számotokra nyilvánvaló volt, de gondoltam megosztom, mert sztem annyira nem az.Van egy olyan sejtésem, hogy az emberi reapert azért készítették, mert az képes lehet az önreprodukcióra, a rendes reaperek pedig nem. Az első felét EDI is feltételezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest