- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
csoli31
üzenetére
Szerintem neki inkább az a baja, hogy ami még pluszban befolyásolni fogja a történetet elég erősen az DLC-ként van jelen, tehát ha nem veszed meg, kimaradhatsz fontos dolgokból.
Egyébként ezt a nagy DLC-zést én se szeretem, jobb volt a régi módszer, hogy ha összegyűlt elég új anyag akkor kiadtak egy kieget, és akkor egyszer megvetted és boldog volt mindenki. Most meg van 5000 DLC és gondolkodhatsz hogy melyiket vedd meg, meg melyik fontos, stb. Na meg plusz lehúzás is érzésem szerint.
A SB nekem is nagyon tetszett, kíváncsi vagyok az uccsó DLC-re. Ha az is olyan ütős lesz, akkor az is meg fogja érni a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest