Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
vvega30
üzenetére
Teljesen komoly a magyarítás a CD projekt műbe/tulajdona nem az EA-é.
Biztos lehet, én nem foglalkoztam vele, de már nem is látom értelmét. HA magyarul játszod a 2-ben máshogy van fordítva a nevek/szavak fele, míg a 3 csak angolul elérhető, tehát egységesebb szerintem meghagyni angolnak. -
Zoli133
addikt
Én első nekifutásra adept-el mentem, de nagyon nem jutottam vele sokáig a harcokban, katonára váltva könnyebbnek éreztem a harcokat.
-
Zoli133
addikt
válasz
StevenGrape
üzenetére
Frissítésket felraktad?
-
Zoli133
addikt
Tekintettel, hogy kvázi két külön játékod lesz (az új serial miatt), tudtommal nem lesz origin függő, bár ugye nekem CD projektes lett beregelve, amivel engem a magyar support elhajtott, hogy arra direkt felhívta az EA a figyelmet, hogy nem lehet, angol supportos szó nélkül megoldotta....
Szerk: ME2-ről azért nem nyilatkozok mert mikor adták a DA2-höt grátisz akkor azt regelte be originbe, holott van egy dobozos verzióm is más seriallal, amit a mai napig tudok használni origin nélkül...
-
-
Zoli133
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
jelentkezz menj a help.ea.com-ra itt jelentkezz be az ea fiókodba majd jobb oldalt van egy contact us, angol oldalon lesz csak live chat ami kell. írj be egy játék nevet és válassz valamilyen problámát, játéknévnél ajánlom a battlefield 3-at ahoz felajánlja a chatet sajnos ME-hez nem, majd miután a probláma jellegét is kiválasztottad alul felajánlja a live chat opciót, rákattintasz bejön a chat, a supportosnak elmeséled mit szeretnél (van egy dobozos ME 1-ed és be szeretnéd regelni originbe), elkéri a serial-t meg az origin fiókod e-mail címét, majd vársz 5p-t amikor szól hogy sikerült a dolog, ezt leellenőrzöd és kész is.
Nagyjából ennyi, azt hiszem nem hagytam ki semmit...
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest