Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
vvega30
üzenetére
Teljesen komoly a magyarítás a CD projekt műbe/tulajdona nem az EA-é.
Biztos lehet, én nem foglalkoztam vele, de már nem is látom értelmét. HA magyarul játszod a 2-ben máshogy van fordítva a nevek/szavak fele, míg a 3 csak angolul elérhető, tehát egységesebb szerintem meghagyni angolnak. -
Zoli133
addikt
Én első nekifutásra adept-el mentem, de nagyon nem jutottam vele sokáig a harcokban, katonára váltva könnyebbnek éreztem a harcokat.
-
Zoli133
addikt
válasz
StevenGrape
üzenetére
Frissítésket felraktad?
-
Zoli133
addikt
Tekintettel, hogy kvázi két külön játékod lesz (az új serial miatt), tudtommal nem lesz origin függő, bár ugye nekem CD projektes lett beregelve, amivel engem a magyar support elhajtott, hogy arra direkt felhívta az EA a figyelmet, hogy nem lehet, angol supportos szó nélkül megoldotta....
Szerk: ME2-ről azért nem nyilatkozok mert mikor adták a DA2-höt grátisz akkor azt regelte be originbe, holott van egy dobozos verzióm is más seriallal, amit a mai napig tudok használni origin nélkül...
-
-
Zoli133
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
jelentkezz menj a help.ea.com-ra itt jelentkezz be az ea fiókodba majd jobb oldalt van egy contact us, angol oldalon lesz csak live chat ami kell. írj be egy játék nevet és válassz valamilyen problámát, játéknévnél ajánlom a battlefield 3-at ahoz felajánlja a chatet sajnos ME-hez nem, majd miután a probláma jellegét is kiválasztottad alul felajánlja a live chat opciót, rákattintasz bejön a chat, a supportosnak elmeséled mit szeretnél (van egy dobozos ME 1-ed és be szeretnéd regelni originbe), elkéri a serial-t meg az origin fiókod e-mail címét, majd vársz 5p-t amikor szól hogy sikerült a dolog, ezt leellenőrzöd és kész is.
Nagyjából ennyi, azt hiszem nem hagytam ki semmit...
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest