Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
beluschi
üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek.

Az 50 szerintem meglesz elsőre, csak nem emlékeztem pontosan a 60-as szintre, hogy mikor oldja fel.
A fegyverek közül meg ez a néhány "elit" cucc nagyon erősnek tűnt, szerintem majd később, ha 10-es fegyverek is lesznek 60-on akkor se lesznek erősebbek, azért érdeklődtem a tapasztalatokról. (Mondjuk rémlik valami olyasmi, hogy ezekből 7-es a maximum)
Már csak az zavar, hogy a Bring down the skyt később kellett volna megcsinálni a magasabb szintű omni toolért, de azért 5-ös szintjével is veri amiket eddig találtam.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
beluschi
üzenetére
Én egyszer már végigtoltam több mint egy éve. Azóta többminden cserélődött a gépemben és most a megvásárolt verzióval elkezdtem mégegyszer.
Kérdésem az lenne, hogy ha megvannak a régi mentett állásaim akkor be lehet-e azokat tenni a mostani telepítésembe, úgy hogy az eddig elért eredményeim ne vesszenek el a mostani játékosommal és hogy ilyen módon el lehet-e érni 50-nél magasabb szintre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Autós topik
- Vicces képek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- VR topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest