Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
botasz85
csendes tag
Rég nem írt ide senki de mivel megtaláltam, és sok mindenen túlestem leírom az én praktikáimat is. Este ha hazaérsz lefekvés elött kb 1 liter zöldtea, ha tudsz egyél valami zsírosabb dolgot vagy eceteset. Reggelre be van készítve a fájdalom csillapító. Mivel nem tudok sokat aludni másnaposan - bármikor érek haza 8-kor már mászkálok - egy kiadós séta a friss levegőn útba ejtve valami pékségét és ott betolsz amit megkívánsz
mire hazaérsz befáradsz és alszol 2-3 órát azt mintha misem történt volna
Probáltam már az ecetes halat meg a halkonzervet, csak erős gyomrúaknak ajánlom, mert mikor előszőr próbáltam majdnem behánytam a szagától. Dehát mindent a siker érdekébenMeg ami bejött még: egy jó film 2 liter kóla közben popcornt zabáltam, a film végére simán semmi bajom nem volt.
Ja és az angol reggeli egy aszpirinnel az mindííííg segít!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest