- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folze
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #133 üzenetére
Nézd, ezekre a srácokra így hatott a Méjtriksz. Kiadták magukból ezt az érzést! Nem az a lényeg ebben a dologban, hogy most ijjen jó vagy ojjan szar lett-e, hanem maga az önkifejezés! Én ezt láttam benne, mert anno én is kiadtam magamból egy akkor tökéletesnek hitt dolgot, egy könyvet.
A srácok egyszerűen csak meg akarták/akarják osztani ezt a lelkesedést, és egyáltalán nem játszák túl magukat, sőt nagyon is természetesen kezelik a helyzetet! Engem mindig nagy örömmel töltenek el ezek a törekvések!
És ha már itt tartunk, sztem össze kéne gyűjteni minden ilyen nemű kezdeményezést, legyen az film, könyv, zene!!! Azokról a dolgokról szólnak, amik kikívánkoznak az emberből, és hogy igazat adjak részben neked is: nem minden esetben a profizmusról!!! -
Inho
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #133 üzenetére
Na ez az. Az előbb azt mondat semmi köze a filmhez. most meg pont az ellentettjét.
Figyelj nem arra gondoltam, hogy egyáltalán nem akartuk lemásolni. Csak azt, hogy nem az egészet. De mivel a Mátrix szellemében készült, ezért vmit bele kellett tenni ami Mátrix-os.
Persze abban teljes mértékben egyet értek, hogy jobb sztori kell. (azért voltak saját ötletek, ne mond)
Nyugi, ahogy már mondtam készül az új film. Teljesen egyedi, egy film sincs leutánozva, csupa saját ötlet és a történetet is mi találtuk ki.
Original PETINHO PRODUCTION
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Disney+
- SkyShowtime
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest