- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
brutális
jóó az a vid. olyan ismerős
jók a poénok, zene, jelenetek, stb. régebben haverommal gondolkodtunk mi is video készítésen. ezeken felbuzdulva lehet, h belekezdünk. igaz mi még egyáltalán nem foglalkoztunk vágással, vagy úgy általában videózással. de valamikor el kell kezdeni
-
wiziloo
tag
Pontosan, ebben a filmben nem a történetre mnetünk, csak ugy naggyából szóljon valamiröl
Inkább a kamerakezelést próbáltuk elsajátítani, meg persze a vágást
Nekem is az a kedvenc részem, amikor áttekerem a rádíót, és a rapper 'megtérül'
A Mátrix 2 3-ból okulva nem is lesz Másix 2 és 3 -
Niquis
aktív tag
Hát az látszott, hogy nem 1x néztétek meg a mátrixot
Nekem abszolút nem hiányzott a történet, mert az elejétől fogva annyira kitűnt, hogy poénra kell venni.
Ja, és még nem dicsértem meg a legfaszább
részt, amikor a reppergyereket megtéríted Offspringre
Mondom ezt egy évtizednyi rajongással a hátam mögött . Ilyen zenével talán még egy szar videót is el lehetne nekem adni.
Na de nem zsírozlak már tovább titeket, mert még elbízzátok magatokat. Nehogy a következővel úgy járjatok, mint a Mátrix készítői a 2.,3. részekkel...
[Szerkesztve] -
Inho
csendes tag
Köszönjük a véleményedet. Ami igaz az igaz. A történeten van még mit csiszolni, de mi elsősorban a képi világra építettünk, ebben az első filmünkben.
Remélem megnézed majd a következő filmünket is, amin már dolgozunk. Ott már több lesz a poén és története is lesz. Profibb programmal fogunk vágni és igyekszünk mégjobb felvételeket készíteni. -
harry
veterán
Nem rossz a film, kicsit sok benne a rohangálás meg kicsit kevés a történet, de a verekedéseket jól csináltátok, nekem tetszett
-
Arhquis
aktív tag
Pedig őszintén azt hittem, hogy tudtok fightolni.
Akkor hogy oldottátok meg a spec ugrásokat? Gondolok itt az asztalos jelenetekre... -
lamadou
senior tag
Sztem is jó lett.
Sok sikert, a folytatáshoz!
-
The DJ
addikt
Nekem is nagyon tetszik!!!!!!!!!
Mivel mi is foglalkozunk a haverjaimmal filmkészítéssel lenne egy pár technikai kérdésem, ha nem baj.
Milyen programmal vágtok? -
aDM|RaL^
őstag
nagyon naaaaaaagy.
-
wiziloo
tag
válasz
White Tiger #65 üzenetére
Sajnos még csak a medium van fönnt, de nemsokára föltolom a hight is
-
Folze
aktív tag
válasz
White Tiger #68 üzenetére
nyugodtan fújd le, de előtte persze szedd szét
én csak a külső részekre szabadítottam rá a feketeséget
a tálca és a belsőségek épen sárgállnak
-
Folze
aktív tag
válasz
White Tiger #65 üzenetére
-
White Tiger
tag
Nekem nem jön a high... A keresett hivatkozás nem található.
-
wiziloo
tag
Ééééss amit elfelejtettem:
Természetesen a számítógépem is Másixos -
wiziloo
tag
Fölraktam a Másix bemutatóját is töltsétek:
Bővebben: link (8Mb 1perc)
A bemutatóról annyit érdemes tudni, hogy egyik éjszaka unatkoztunk,kitaláltuk csináljunk trailert a meglévő anyagból, ígyhát ez lett belőle -
Male
nagyúr
Megnéztem, és szerintem nagyon jó lett!
Amit még bele lehetett volna rakni, hogy a padot, amin folyt a harc egy ideig, azt egy ütéssel kettétöri valamelyikőtök (nem az ellenfelet találja el az ütés, hanem a padot, ami darabokra törik ettől, persze lassítva ezt is). -
Inho
csendes tag
válasz
Terminus_ #45 üzenetére
Köszönjük TERMINUS a bő véleményedet.
Az első snittek azért nem sikerültek olyan jól, mert ez az első filmünk, és ebben használtunk először vágóprogramot. De azok a vágások nagyban függöttek attól, hogy hogyan vesszük fel a jelenetet, ami az elején még nagyon új és nehéz feladat volt számunkra, de idővel belejöttünk.
(az erdei asztali felső kameraállványt is mi terveztük és kreálltuk meg, nem kis munkával, ha érdekel róla a videó akkor a honlapunkról le tudod tölteni)
Ahogy már Wiziloo is említette tele volt lézengő emberekkel szinte minden helyszín, ugyhogy volt olyan amikor nagyon sokáig állt a felvétel.A kamerát azért volt nehéz kezelni, mert a felvételek 95%-át ketten vettük fel, így mindig le kellett rakni vhova és nem mindig láttuk, hogy milyenre sikerült (főellenségünk az aksi volt) + a kamerát a film készítése közben kaptam meg szóval (az első szobás jelenet még egy régi nem digitális Canon kamerával készült) ilyen beállításokra -amiket írtál még nem is gondoltunk, csak a mikor már elkezdük a filmet összevágni.
Ui.: Jah a kamera: JVC GR-D20 -
wiziloo
tag
Ma még fölrakom a Másix fél perces trailerét is, hátha van valaki, akinek lassabb a nete, illetve kedvcsináláshoz
Jahh, és a filmet 100% ban Budaörsön forgattuk
[Szerkesztve] -
törölt tag
ezt én is megnézem, láttam a vektort is...
Addig is jobbra, plusz hírlevélre del! -
wiziloo
tag
válasz
Terminus_ #45 üzenetére
Örülök hogy végre hallhattam egy profi véleményét is
Egy két extra, a filmből:
kimaradt jelenetet
szereplők kis videói
kulisszatitkok
Bővebben: link -
aronocs
tag
Grat a keszitoknek, le a kalappal.
Egy-ket poenon meglepoen jot derultem.
Keep it real!
Udv -
wiziloo
tag
Köszönjük az elismeréseteket, ma még válaszolni fogok mindenkinek, csak most suliva kell menni hamaa-hamaa
-
deedee
őstag
na elkezdtem tőőteni....
-
Terminus_
aktív tag
Nos, én is megnéztem. Srácok ez frankó! Így elsőre el sem hiszem, hogy nem volt egy hivatásos operatőr, aki tippeket adott volna. Sokszor nagyon jól komponált képeitek vannak. Bár az első snittnél még nem hittem, hogy ilyen lesz, mert az sajnos csapnivaló!
Tetszik, hogy alkalmaztatok fahrtot (bevásárlő központ parkolója), vertigo effektet. Nagyon tetszett pl. az a kép amikor az erdőben egy asztalon verekednek és ezt felülről veszi a kamera. Amikor tükörből látjuk a futó főszereplőt, majd a kamera egy svenk és varió kombinációjával a főhősre megy nagyon erdeti, bár talán nem sikerült a legjobban. A díványra rögzített kamera, amikor a srác megemeli szintén ötletes, bár az auto irist igazán kikapcsolhattátok volna. Ha jól láttam statívot is használtatok ez szintén pozitívum. Ha ezeket tényleg saját magatok találtátok ki és nem is olyan home videó stílusban komponáltatok képet, azt mondom ne hagyjátok abba! Komolyan egy idő után papírt és tollat ragadtam, hogy jegyzeteljem a dolgokat, amiket látok. Tetszett az is, hogy több helyszínen forgattatok és nem nagyon lehet lézengő embereket látni a jelenetek hátterében, ami nagyon jó. Ezt egy kamerával nagyon sok meló lehetett megcsinálni, ennek ellenére jónak tűnnek a kameraállások. Talán párszor lehetett érezni, hogy megtöritek a teret. A koreográfia, meg szintén hihetetlen.
Persze, hogy ne csak jót mondjak: annak ellenére, hogy rengeteg frankó képetek van, akadnak még hiányosságok a kompozíciót tekintve (persze mondom sokszor nagyon eltaláltátok). A kamerát is meg lehetne tanulni jobban kezelni, gondolok itt arra, hogy nem árt fehéregyensúlyt állítani, meg hasonló apróságok. Sokszor emiatt (meg talán a kamera minősége miatt,( ha jól láttam valami analóg home cucc lehet)) mindenféle színben tündökölnek a képeitek. Az iris használatát is meg lehetett volna nézegetni, már ha hagyja a kamera manuálisan állítani, mert sokszor biszony nagyon sötétre sikeredtek a felvételek. Én talán egy kicsit elnyújtottnak éreztem a vége felé és párszor már nézegettem, hogy mennyi lehet még vissza. Az ebmber talán egy kicsit unalmasnal tartja ennyi időn keresztül a verekedős jeleneteket. Érdemes lett volna megszaggatni valamivel, bár érzem én, hogy az alapkoncepcióba az nem feltétlenül illik. A helyetekben vágnék belőle egy 15 perces verziót is.
Azt hiszem én nemiképp szakmai szemmel tudtam nézni ezt a dolgot, és azt mondhatom, hogy ennyi idősen én is szerettem volna iylet alkotni. -
MasOyama
őstag
Nekem is nagyon tetszett. A legjobb az asztalról való leugrás! Sok sikert!
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
Zordkaszás #41 üzenetére
Gratula.
egyebet nem tudok mondani, nem vagyok sem irodalmár sem hivatásos kötekedő (gyk: kritikus))
Csak így tovább, előre a Lenini úton -
Arhquis
aktív tag
Hát benéztem...
A hotdogsütő irtó tuti volt
A poénok is jók voltak, csak kicsit keveseltem. De azok nagyon odab@sznak.
A verekedős jelenetektől majd besz@rtam, annyira bejönnek.
A kérdés: komolyan igy toljátok a fightot, vagy csak begyakoroltátok. Mert a full real, kéne nyomnotok egy verekedős stuffot. Szivesen venném.
A zenékről annyit, hogy az nem az erőssége a filmnek, mert bár illenek, meg a rapper jelenet is nagyon ott volt, de túl sok a váltás, és ez kicsit zavaró.
Az efektek viszont tutik.
Összességében tuti kis filmet sikerült összeraknotok, és csak bíztatni tudlak titeket, hogy csak így tovább, és csináljatok még pár ilyen moviet. Nekem nagyon bejött, csak majd a sztorit kicsit jobban rakjátok össze, mert az incifincit szétesett.
Ui.: az egyik hotdogsütőt rámhagyhatnátok
Gratulálok
( és bocs, hogy ilyen hosszu voltam)
-
Zordkaszás
senior tag
Tőtöm ezerrel, legkésőbb délelőtt mág visszajövök.
-
Arhquis
aktív tag
3 perc, és lenn lesz. Vélemény később. De ha van olyan jo, mint a Vektor, akkor nem fogok aludni a röhögéstől
-
Drizzt
nagyúr
Jó ez, b+! Amikor futás közben vettetek fel valakit a felüljárón, azt hogy csináltátok?
-
fasyrt
őstag
Naggyon jó! Tetszik nagyon, remélem kaptok vmi honoráriumot!
Csak azt a szerencsétlen Siemens telót sajnálom.
Rendőröket nem hívták ki az autósok a sztrádai jelenetnél?
De úgy zusammen: -
White Tiger
tag
Nah, holnap is leszedem, ma már aludni kéne
MOD: Jut eszembe, már holnap van
[Szerkesztve] -
Biaggio
őstag
Nagyon jó volt, a vágások is a helyén vannak.
Profi munka, well done -
bali79
tag
Nagyon jó! Főleg a sorompóátugrás mag a repülés tetszett, de a többi is frankó!
Jah, meg a nagyszemüveg -
Latissimus Dorsi
senior tag
Ügyik vagytok
-
Biaggio
őstag
Megnézzük jóól
-
corm
senior tag
gratula nektek, nagyon elvetemült lett.
-
Folze
aktív tag
L
L
grat a filmhez
olyan jó kis rohanós-verekedős -
fasyrt
őstag
gyünmán
De sokan vagytok bazzeg, a vonalamnak csak a 3/4-én töltök -
duracell89
senior tag
lattam...hááát
oszinten szolva LÓL, jo kezdesnek, viszont kicsit sok a uldozes, futkarozas, de van benne egy-ket jo poen (vegen mindenki felveszi a szemuveget, es a srac elrepul pestrol), meg az erdos, faasztalos verekedes egesz jo
grat -
deedee
őstag
két hét alatt 13 gb letöltés......Ahhoz képest,hogy azt hittem 5 gb bőven elég lesz ha majd gprs-ről átállok chello-ra......
Kezd kevésnek tűnni valóban....Tényleg a ''rendes'' chello felé kacsintgatok már egy-két napja...CSak az asszonnyal kell majd megbeszélni...virág,bonbon,nagy szex stb...
nézz be a chello hub topikba.... -
Folze
aktív tag
töltöm természetesen
a Gamer's Day-t láttad/láttátok?
hasonló kezdeményezés Bővebben: link -
D4v3
őstag
Majd holnap letöltöm én is. Addig megy jobbra fel
-
deedee
őstag
minnnyá szedem én is,csak most éppen sliderst tőőőtök ezerrel......
-
wiziloo
tag
Majd ugy nézzétek a filmet, hogy az első 6percet azt 1 évvel ezelőtt forgattuk, közben csináltunk még 3filmet, amin gyakoroltunk, és aztán a további 16 percet már sokkal jobban tudtuk megcsinálni(jobb felvételek, jobb vágások, stb...)
[Szerkesztve] -
bali79
tag
Már jönik is lefele hama' hama'
-
_Volkovy_
nagyúr
Na erre kíváncsi vagyok
-
duracell89
senior tag
szedem
-
Agostino
addikt
Kíváncsian várom,majj egyszer csak lemászik nekem is.
Örömmel nézek meg minden egyes Mátrix át/feldolgozást.
-
illusiON
őstag
próbáljátok űberelni a vektort?
már szedem is
-
wiziloo
tag
A Petinho Production bemutatja:
A Másix, a Mátrix 'szellemében készült'. Két főszereplője: Inho (Szögi Áron)
és Peta (wiziloo). A filmben Comminaum -az operátor-
kiképzi Inhot, és amikor már készen áll a megmérettetésre, Petáva
bemegy az edzőprogramba, ahol képességeit teszi próbára
De váratlanul hiba lép fel a rendszerben...
Röviden ennyi..
A filmet 2-en csináltuk, 1 kamerával,(16 évesen) és mivel nem nagyon volt időnk,1 év leforgása alatt készültünk el vele(kb.1,5 hónapos folyamatos munka)Ez eddigi legnagyobb 'alkotásunk' és az első is egyben! Egyszóval voltak kissebb nagyobb forgatási szünetek
A filmet letölthetitek: Bővebben: link 220Mb
Az oldalunk:Bővebben: link
Remélem tecceni fog nektek a filmünk, töltsétek,jó szórakozást:
Véleményeteket örömmel várjuk
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest