Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiziloo
tag
válasz
_Volkovy_ #154 üzenetére
Inho már mindent leírt, amit én is mondtam volna.
''ha valamihez nem vagyok elég jó,inkább hagyom a francba'' Az ember általában arra törekszik, hogy minnél jobb legyen, és mindent el kell kezdeni valahol, egyszóval nemhiszem hogy amikor elsönek nem sikerült még kisgyermekkorodban bekötni egyedül a cipöfüzödet, akkor azzal fel is hagytál, és azóta lógó füzövel járkálsz... -
Inho
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #154 üzenetére
Te az ötletet úgy nem látod benne mint filmben, ugye?
Mert a szoba berendezéséhez azért kellett fantázia, ötlet. (szék, csatlakozó, Fejbedugós vacak, monitorok, mini-disc stb... a jelenetek kivitelezése...
mint pl.: a sebességmérős... ötlet van benne elég szerintem.
Érzésem szerint ahogy te írtad, hogy nincs benne ötlet az túlzás.
Történetileg valóban nincs sok. Ezt, ahogyan már mondtam elismerem.
De szerintem mostmár hagyjuk ezt, eléggé kitárgyaltuk.
Ui.: ha csinálok vmit én is komolyan csinálom, és ha valamihez nem vagyok elég yoo, akkor teszek azért, hogy az legyek. -
rvs
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #145 üzenetére
''Hol van ebben az önmaguk tiszta kifejezése?''
ott a filmben. adott volt egy ötlet, amit kidolgoztak, és megvalósítottak.
a megvalósítás korrekt színvonalú, nem egy zizegő kézikamerás rissz-rossz 120x90 pixeles filmet kapsz, elröhögött dialógusokkal.
a legfőbb érv viszont az, hogy te is keresed a jobb lehetőségeket benne. lehetett volna így, vagy lehetett volna úgy. egy bűn rossz dolog esetén annyit mond az ember, h sz@r, és nem áll le a fórumon vitázni rajta.
ismerem a dolgot, én is ilyen vagyok magammal, és saját dolgaimmal kapcsolatban. tudom mi a tökéletes, és arra törekszem, de néha engedményeket kell tenni. magunk, és mások számára is, nem kell mindent annyira komolyan venni.
kukacoskodás kacsintós szmájlival volt, no. -
Inho
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #139 üzenetére
Rendben akkor már értelek.
A sztori valóban nem sikerült yool... elismerem. Leginkább a Mátrix jelenetei alapján raktuk össze. (de hidd el nagyon nehéz jó filmet csinálni)
Ahogy mondtam majd az új film merőben más lesz, mint ez.
Őszintén megmondom, hogy szerintem a világon senki nem tud olyat csinálni, ami olyanokat tud kifejkezni, mint a Mátrix. (de szerintem ebben egyetértünk)
Az előb akkor meg én fejeztem ki rosszul magam (elvagyunk, szóval pontosabban a Mátrix jellegében csináltuk.
Ui.: ja, köszi, hogy bővebben is kifejtetted a véleményedet (sajnos a negatív vélemények által tanulunk talán a legtöbbet.
Minden jót -
rvs
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #140 üzenetére
igazad van, bár szerintem semmilyen esetben nem szabad egyenlőségjelet tenni az amatőr és a profi munka közé.
mindenbe bele lehet kötni, ha valaki nagyon szeretne, tehát ez nem igazi érv. (bár az elv tényleg így működik.)
ne legyél ennyire kukacoskodó.ha 16 évesen képes lettem volna ennyire tisztán kifejezni magam, lehet h azóta már két rossz könyvet is kiadtam volna.
ha viszont egy adott helyzetben mindent kihozol magadból, és a lehetőségekből, az semmiképpen sem lehet rossz. azt csak később mondod rá, mikor már többet tudsz, és visszanézel a pályád elejére. -
Folze
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #133 üzenetére
Nézd, ezekre a srácokra így hatott a Méjtriksz. Kiadták magukból ezt az érzést! Nem az a lényeg ebben a dologban, hogy most ijjen jó vagy ojjan szar lett-e, hanem maga az önkifejezés! Én ezt láttam benne, mert anno én is kiadtam magamból egy akkor tökéletesnek hitt dolgot, egy könyvet.
A srácok egyszerűen csak meg akarták/akarják osztani ezt a lelkesedést, és egyáltalán nem játszák túl magukat, sőt nagyon is természetesen kezelik a helyzetet! Engem mindig nagy örömmel töltenek el ezek a törekvések!
És ha már itt tartunk, sztem össze kéne gyűjteni minden ilyen nemű kezdeményezést, legyen az film, könyv, zene!!! Azokról a dolgokról szólnak, amik kikívánkoznak az emberből, és hogy igazat adjak részben neked is: nem minden esetben a profizmusról!!! -
Inho
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #133 üzenetére
Na ez az. Az előbb azt mondat semmi köze a filmhez. most meg pont az ellentettjét.
Figyelj nem arra gondoltam, hogy egyáltalán nem akartuk lemásolni. Csak azt, hogy nem az egészet. De mivel a Mátrix szellemében készült, ezért vmit bele kellett tenni ami Mátrix-os.
Persze abban teljes mértékben egyet értek, hogy jobb sztori kell. (azért voltak saját ötletek, ne mond)
Nyugi, ahogy már mondtam készül az új film. Teljesen egyedi, egy film sincs leutánozva, csupa saját ötlet és a történetet is mi találtuk ki.
Original PETINHO PRODUCTION -
Inho
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #129 üzenetére
Ez a legelső filmünk, ebben használtunk először digitális kamerát és ebben vágtunk először is, ugyhogy bárki bármit mond én büszke vagyok arra amit csináltam, de természetesen elismerem a hibákat is és örülök, hogy őszintén leírtad a véleményedet. (rengeteg munka volt benne, fullra ketten csináltuk...)
Már én is látom benne a hibákat és tudom, hogy a mai tudásunk szerint már sokkal jobban/érdekesebben meg lehetne csinálni. Mi első sorban a képi világra építettünk. A története valóban nem sikerült valami jól.
Pontosan e-miatt adtuk a filmnek a MÁSix nevet, hogy senki se mondhassa azt ez nem olyan mint a Mátrix. Ez nem olyan, mert mi nem akartuk azt lemásolmi, csupán annak a filmnek a szellemében készült. (MÁS)De azt semmiképpen nem mondanám, hogy semmi köze hozzá. Mert az túlzás .
Most készül egy új filmünk remélem azt is majd megnézed. Azzal szerintem elégedett leszel. Legalább is az eddig megírt foratókönyv azt sugallja. -
wiziloo
tag
válasz
_Volkovy_ #121 üzenetére
Nem kövezünk meg, írtam hogy véleményeket várunk, a tied is vélemény, és örülnénk ha kifejtenéd bövebben az indokodat
Kb 100 emberből 3 aki azt mondta hogy neki nem teccik, van akiknek nem teccenek az amatőr filmek, dehát ez van, idáig szerencsére kevesen mondták hogy nem jó(korunkhoz és tudásunkhoz mérten)
Ismét csak azt írom: Töltsétek->nézzétek meg-> és mondjatok véleményeket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Thermaltake Level 10M gaming mouse egyedi gamer egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest