- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Nekem is M1 Air 8/256 kivitel van, hobbifotós vagyok csak, de egy 1000+ darabos kép mennyiséget pl tényleg jól kezel, de amint elkezdjük jobban maszkolni a képeket, pl valami portré sorozat ne adj Isten, kell egy zajszűrés, akkor ott már elég hamar letérdel a gép. (adobe lightroom esetén)
A 16/512-es pro sem hiszem, hogy ebből a szempontból sokkal tovább tartana, szerintem ha ezzel dolgozik az ember, akkor kell a 24 GBA 60 Hz-es témához +1 tőlem is. Nem értem mi ez a nagy pörgés rajta. Látom és érzem a különbséget, de laptop esetén nem végzek rajta olyan dolgot, hogy zavarna (képszerkesztésnél pont semmi lényegi dologban nem befolyásol a 60 Hz, ellenben csomó üzemidőt takarítok meg vele) telefon méretben meg nekem pl egyáltalán nem zavaró (13 minim van) egyedül az iPad (amin játszok is sokszor, meg többet olvasok) érzem azt hogy van értelme a magasabb képfrissítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest