- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz rascalyjo #3229 üzenetére
Csak most látom, hogy itt a "megváltás" a Pentacon obikhoz!
Egyet én is szeretnék kérni, ill. ha nem drágán adod akár kettő is jöhet!
MÁS! Basszus tegnap lecsúsztam egy Tokina 70-210 objektívről, postával 20 Font alatt lett volna...[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
Pont ma jött egy japán "Praktica" 80-200 objektív (elvileg Sigma), egy gyors teszt alapján azt mondhatom elég szépen karcol!
Végtelen egyelőre lencsés adapter híján nincs, de közelebbre f@szányosnak tűnik.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
Na, én is "játszottam" kicsit a Pentacon 4/200+makro közgyűrűsor kombóval.
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Gulyopapa #2884 üzenetére
Akkor én a komplett fotópuska-szettért fizetett 17500 HUF összeggel meg sem szólalok...
Tair 300/4.5
Helios 58/2
Japán 2x tele-konverter
makro-közdarabok
UV és színszűrők
Zenit 12S gép a tartozékokkal (fotópuska, állványcsavar, fém doboz)
Jövő héten (elvileg) lesz végre M42/Nikon adapter, akkor jöhetnek végre a képek.[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
Sikerült ma szert tennem egy 200/4-es Pentacon objektívhez.
Nikon D90-en fogom használni, mihelyst fel tudom szerelni.
Egy kétszerezőt még elbírna szerintetek, van annyira "penge" rajzolata?
Véletlenül nincs valakinek eladó M42/Nikon F adaptere? Az sem baj, ha a lencsés változat, csak hogy végtelen is legyen (de a sima is elég lenne most, csak végre ki tudjam élesben is).
szerk.: most nézem nem sokkal ezelőtt pont ilyenről beszéltetek, mint amit vettem
Csak nekem nincs meg a tok, de szép állapotú egyébként, hibátlan működéssel.[ Szerkesztve ]