Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz
Benji21th
üzenetére
Kb így laggol az e-m10 is, vagy ettöl jobban? Mert ez még vállalható. Illetve ha nincs peak csak belezoommolós élességállítás az is laggol? Sokszor az jobb mint a peak, legalábbis panán többször használtam azt, mert a peak nem mutatott épp semmit.
m10 manuál meg ezt írja pluszba
Figyelmeztetések
• Csúcsosítás során a kisebb témák széleit a fényképezőgép jobban élesíti. A pontos
fókuszálást semmi nem szavatolja.(azt hittem még javítom, de már csak dupla lett)
-
ooooobi
senior tag
válasz
Benji21th
üzenetére
Kb így laggol az e-m10 is, vagy ettöl jobban? Mert ez még vállalható. Illetve ha nincs peak csak belezoommolós élességállítás az is laggol? Sokszor az jobb mint a peak, legalábbis panán többször használtam azt, mert a peak nem mutatott épp semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
OM zuiko 300mm + em10 crop, Ezer éve nem hasznältam de most ki kellett próbälnom a holdra, ablakból pont kényelmesen ráláttam