Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Pár kétszerezőt már kipróbáltunk az 5-6ezer forintosból az Olympus OM telékhez. Szerintem nem érdemes ezeket használni, legalább annyit ront a képen mintha levágnád az 50%-át, de inkább többet, meg a kontrasztot is csökkentik, szélek... Az eredeti Olympus OM kétszerező viszont jól működött, nem véletlenül kerül többe. Más kérdés, hogy az ekvivalens 400 milivel elég nehéz fókuszálni, hiába van állványon, mikor hozzáérsz remegni kezd.
-
daniduke
tag
Én 300-as telét használtam kétszerezővel 4/3-on, hát nem volt sok sikerélmény

Viccen kívül én inkább egy 300as telét keresnék, vagy egy 200ast egy 1.4xezővel. Hiányozni fog a fényerő, meg a 2x már nagyon rontja a képminőséget.(Amúgy szvsz ahova nem elég a 600mm ott a 800 sem fog megmenteni )
-
jjeahh
nagyúr
A sokblendés pentacon 200mm F4-ek jók, de szükséged lesz egy masszív állványra is, kézből szinte lehetetlen vele fókuszálni. Egyet januárban én is kölcsönkértem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gitáros topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő