- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Pár kétszerezőt már kipróbáltunk az 5-6ezer forintosból az Olympus OM telékhez. Szerintem nem érdemes ezeket használni, legalább annyit ront a képen mintha levágnád az 50%-át, de inkább többet, meg a kontrasztot is csökkentik, szélek... Az eredeti Olympus OM kétszerező viszont jól működött, nem véletlenül kerül többe. Más kérdés, hogy az ekvivalens 400 milivel elég nehéz fókuszálni, hiába van állványon, mikor hozzáérsz remegni kezd.
-
daniduke
tag
Én 300-as telét használtam kétszerezővel 4/3-on, hát nem volt sok sikerélmény
Viccen kívül én inkább egy 300as telét keresnék, vagy egy 200ast egy 1.4xezővel. Hiányozni fog a fényerő, meg a 2x már nagyon rontja a képminőséget.(Amúgy szvsz ahova nem elég a 600mm ott a 800 sem fog megmenteni )
-
jjeahh
nagyúr
A sokblendés pentacon 200mm F4-ek jók, de szükséged lesz egy masszív állványra is, kézből szinte lehetetlen vele fókuszálni. Egyet januárban én is kölcsönkértem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest