Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Koszonom, en sehol nem talaltam visszaolvasva ezt....lehet nem nekem cimeztek es akkor atfutott rajta a szemem.
Kene tisztazni valamit a fejemben most, mert a 2x crop miatt neha zavarba jovok

Az altalad emlitett "jo darabok" fokent 50-esek, nalam akkor 100-asok lesznek igaz?
Ezzel kavarom be magam, ha felteszem azt az 50-est az nalam 100 lesz es akkor 60-al hosszabb mint a jelenlegi 12-40-em.(nem az ekvivalens reszet kell osszehasonlitanom ugye?, Tehat nem ugy kell neznem hogy a mostani az ekvivalens 24-80, az meg 100 lesz, hanem az en gepemen levo ertekeket kell neznem tehat 12-40 es 100?)
Az amit linkeltem Pentacon nem jo? 15 ezerert aruljak.
Nem vagyok jartas ezekben az obikban csak szint ekizarolg az Mzuikokkal foglalkoztam, igy fogalmam sincs mik lehetnek jok, vagy mirol kerjek velemenyt, azert is irtam ennyire altalanosan, hogy mik azok a "standard" vagy abszolut ajanlott kategoriak amikkel erdekes foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM - Újszerű -
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő