Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
mikor vettem törőékes mattüveget (praktikus a 45°) akkor hasonlót tapasztaltam. Adtak hozzá vékony fóliából kis keteket amit a mattüveg alá helyezve mint távtartó váloztatta a helyzetét, így lehetett pontosra 'hangolni'. Mivel nem volt elég vastag, ezért papírból meg kijelző fólia első-hátsó csomagoló anyagából is vagdostam. Precíziós munka, sziké...
A mattüveg cserével alig észrevehetően sötétebb lett a kép és elvesztettem a piros kis fókuszvisszajelző pontokat, erre nem volt különösebben szükségem. Viszont jóval pontosabb lett a MF, persze a fent említett beállítás után. A csippanás és törőék együttesével, gyakorlással, javult az arány. -
-
fattyu
veterán
félrefókuszálsz.
nem életlenebb attól hogy hol fókuszálsz....
elmondom mégegyszer. másik mattüveg. a gyári matüveg nagyon matt. nagyon szemcsés. hazudik. élesnek látod akkor is amikor már rég nem az vagy még bőven nem.
gyári alap mattüveg alkalmatlan manuálozásra. minden vázban. vagy superfine mattüveg vagy törőékes kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest