- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Igen, jobb az LCD, 460e szubpixel, 3:2 oldalú. Szerintem abszolút rendben van, magára a külső kijelzőre értettem, hogy nem tudok rajta komponálni, függetlenül a felbontástól. Egyébként normál használat közben nem hiszem, hogy ilyen méretnél szükségszerű lenne a nagyobb felbontás. Ennek ellenére nagyon-nagyon jó, ha pl. a fűben van a gép egy alacsony állványon, és nem kell lehasalni. – De ezt te is bizonyára tapasztaltad az E-P1-el. Ami még könnyebbé teszi az életet, ha ki is hajtható, netán egészen átfordítható.
Nem volt úgy a kezemben DSLR gép, hogy direkt erre figyeltem volna, így írom: simán tudtam élességet állítani a G1 ekv. 1.44 Mpixeles keresőjén nem túl szűk rekeszen, egyértelműen látni, hol tart épp a "sáv", ahogy tekered az obit. Tippem szerint itt a pixelekből felépülő megjelenítés előnyös, jobban észrevehető a szenzorhoz képest alacsony felbontás ellenére is, ha homályos.
Általában bele szoktam nagyítani, mert nem kényelmetlen megnyomni a gombokat, de nélküle sem volt baj az élességgel, miután monitoron visszanéztem.MrChris: 50 – 135-ön túl is van élet: mire gondoltál?
Furcsa, de nekem egyelőre egyáltalán nem hiányzik a nagylátószög, és nem is érzem úgy, hogy a közeljövőben ez változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- DJI POCKET 2 Standard kamera + PolarPro Cinema filter set kiváló állapotban eladó!
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest