Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
én nem arra vágom rá. próbáltam. Az elvileg exkluzívabb jobban leválogatott minőségellenőrzött B bajonettes verziót.
Nem hittem el amit látok. Élőképes vázon pontos fókusszal mintha gyesznózsírt kentek volna az obira.
Próbáltam másikat is m42. pont ugyanolyan szar. Nekem az kösz inkább nem használom kategória.
-
MrChris
nagyúr
azt nem szokták észrevenni, mikor lágy, becsillan, úgy nem veszik észre, mint moziflmnél a tekercsváltó jelet, vagy én az autómon, hogy nem fogott az első fék
nem tűnik fel#4654-ben linkelt tesztkép 1.8-asra írtam hogy az már túl lövi az ingerküszöböm. Lehet tőlem 0.8-as obi zeiss-leica cimkével, ha csak f:4-től ad használható képet, akkor a szekrényben is sajnálnám rá a helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nem tűnik fel