- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
''Halihó emberek!
Megtaláltam itthon faterom régi Zenith gépét. Helios 44M obi van hozzá. Tud valaki infot írni erről az obiról?Szép képet ad digitgépen?
Íme a link:
[link]
''
Nekem is pont ilyen kérdésem lenne, az objektív tökugyanaz, szóval ha ezt sikerülne vhogy ráoperálni egy digitális vázra, azzal jelentős költségmegtakarítást érnék el, ami a dslr irányába dönthetné a mérleg nyelvét.
Mondjuk egy nagy hátránya ennek az obinak hogy nem zoomos.
Milyen vázat ajánlotok ehhez az obihoz?
Sajnos a hozzátarozó gép (12XP) kicsit tönkrement, a filmérzékenység állító tárcsa lejött, és vele együtt egy kis fémygolyó is kiesett, meg a vázban valamelyik tükörre került egy kis szennyeződés, amit csak szétszedéssel érnék el. Egy szervízben biztos meg lehet tisztíttatni, de én nagyobb gondnak érzem az érzékenységállító tárcsát, mert már nincs alkatrész ehhez a géphez, maximum egy másikból lehetne kukázni, aminek más súlyosabb hibája van, és ezért olcsón meg lehetne kapni, és az említett alkatrész hibátlan benne.
Ötletek, honnan lehetne alkatrészt kukázni, és hol tudnám megreparáltatni, ahol értenek is hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest