- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Apák napjára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodorpeter
csendes tag
válasz
steelsec #2482 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a téma, újabb kísérletet tettem. A múltkor nem tudom mit bénáztam, mert most elsőre sikerült.
Tehát a gép menüjében a beépített vaku üzemmódját át kell állítani kézire. Itt a menüben van lehetőség a villanás erejét is megadni. Kipróbáltam több erősséget is, mindegyik működött. Én általában hátső redőnyre szinkronizálva használom a vakut, így hagytam ezt a beállítást. A vaku kompenzációjával is játszottam egy kicsit, kompenzálás nélkül és vele is működött.
A lényeg tehát a vaku manuális beállításában rejlik.Mivel a múlt alkalommal makrózáskor kellett volna villantanom, kipróbáltam közgyűrűsorral is (bár különbség elviekben nem lehetne). Természetesen úgy is elvillantotta a vakut.
Remélem nálad is működik.
-
fodorpeter
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest