- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcsikos
tag
válasz
Mr.Csizmás #2116 üzenetére
Akkor jól döntöttem. Az eddigi próbáim is jobbak a vártnál. Portréztam a nappailban természetes fénynél és tűélesen adja vissza a hajszálakat. 1600 ISO és 4-es blende meg majdnem közelpont miatt a mélységélesség pár hajszálnyi
, de próbának jó volt. Talán ma írok posztot a blogomba [link](a nosztalgikus érzésről
Új vagyok ezen a topikon, olvasok vissza, hogy nagyobb teléből mi jöhet. A NEX-5N-hez van a pancake+nagylátó előtét és 18-55 kit.
-
need
addikt
válasz
Mr.Csizmás #2116 üzenetére
Na megkaptam az átalakítót Tukutól.. és csütörtökön megyek a Preset Helios 2/58-ért..!
hát nagyon kiváncsi leszek hogy milyen lesz vele a kattogtatás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest