Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Köszönöm,
Valójában a CA nem zavaró, ha emberi léptékkel nézzük a képeket amit a manuális objektívvel készítünk. Úgy veszem észre magamon, hogy néha elmegyek maximalista irányba, ami a technikát illeti. de élményben mégis mások ezek a régi üvegek. Példaképp mindig a jó öreg Zeiss Ikont hozom fel amivel annó lőttem pár rollt, félelmetes élmény, 6x9-es színes negán. Fix lencse, és annyira spártai, hogy kb 3-4 lencsehibát vitt magával, amiket a mai objektívek szinte 0-ra redukáltak, köztük egyik a szín szórás :-) (a szak kifejezésekben néhol lehet tévedek, de igazából, mindig élmény orientáltan fotóztam, és ezért picit hiányos a technikai korrektség) A színes negán a szín szórás és a torzítás, olyan egyedi élményt adott, amivel nem találkoztam, pont ez tette érdekessé egyedivé számomra. Persze mondhatjuk, ez a gép, annak idején erőteljesen a FF felhasználásra lett tervezve, itt pedig a szín szórás már nem annyira lényeges momentum. Ez a felület olyan ha közepesen jól kiexponálja az ember, hogy szinte a végtelenségig lehetne nagyítnai és még akkor is éles, nagy hátránya hogy csak távoli képekhez jó, (épület, táj) kb 3m-től volt éles a végtelenig A 6x9-es nega élményhez csak ennyi, :-) Én amúgy a kisfilm megszállottja vagyok, és természetesen a DSLR-en próbálgatom olykor az újonan szerzett optikákat
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Futás, futópályák
- Synology NAS
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Ricoh GRIIIx HDF
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő