Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Ma lőttem vele jó pár képet, és egy szóban a véleményem: fantasztikus

Pár minta (zip fájl): LINK A képek f3,5-ön készültek, OOC jpg-k Sony A7-ből.Vettem azért hozzá egy Contax közgyűrű sort (igen, igen, G.A.S.... tudom
). Amúgy érdekességként: volt egy magyar eladótól az ebayen, ráírtam (magyarul), hogy vannak-e hozzá kupakok, doboz, stb. Ugyanakkor ráírtam egy japán eladóra is, hogy adná-e valamivel olcsóbban a szettet?
A magyar eladó azóta sem válaszolt, a japán rá két órára küldte a csökkentett árajánlatát...
-
tailor
őstag
Milyen...szép!
Nagyon régóta vadásztam már egyre, de úgy elszálltak az árai (és ráadásul ritka is)... Ez sem volt olcsó, de legalább patika
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.fattyu
1:2, az összes ML makró ennyit tud alapesetben. Nézek majd hozzá közgyűrűt, bár annyira nem pöcörget az 1:1, lévén van egy harmonikakihuzatom, ami tud akár 3:1-et is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Amúgy érdekességként: volt egy magyar eladótól az ebayen, ráírtam (magyarul), hogy vannak-e hozzá kupakok, doboz, stb. Ugyanakkor ráírtam egy japán eladóra is, hogy adná-e valamivel olcsóbban a szettet?
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.