- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Helló,
Sziasztok
Ismerek ilyen embert akinek vannak ilyen optikái, meg 21mm-es is, ha jól emlékszek egyszer azt mondta, hogy 16, meg még kisebb halszem optikákat vadászgat, de neki is drágák már azok ...
Nekem is van egy 24 /2,8-as mint neked, épp tegnap fotóztam, vele városba, bár most még filmre, nem egy rossz darab, kicsit érezhető a vignettálás a széleken. Viszont elájúlva nem vagyok tőle... 1-2 közepesen kuriózum darab van amire kíváncsi leszek, ebből egyel már készítettem is képeket vakuval és vaku nélkül is Gábor barátom 350D-jén. Egész korrekt, a fényt kell egzaktúl megmérni, mert most még nekem a 33-ason EOS/OM átalakítóval nem megy igazán klasszúl, ebben majd kérek némi tanácsot, itt olvastam, hogy neked is és még valakinek még van ilyen átalakítója én a Soosnál vettem 11e-ért azzal nem lehet gáz...bár a fene se tudja.
A1,4/50-eseket ellátták igen sorozatszámmal, az enyém hatszázezerrel kezdődik, de az a vicc, hogy mind a két 1,4/50-esem... Úgyhogy sajnos millió feletti nekem sincs, bár azok meg irreálisan drágák. Most eladás előtt áll az egyik váz, és az egyik obit is elfogják vinni, ezért csináltam pár képet ''wide open'' hááát rendesen lágy a rajzolat szinte szórja a fényt) kettőnyolcnál már határozottabb, és a színek 4-nél kezdenek markánsabbak lenni... nehéz az érzetet megmagyarázni, de 1,4-2,8-ig alig van különbség, élességben. Olyan mesevilág jellege van és pont ezt szeretem benne, egy helyes expóval, szép telt tónusokat lehet vele elővarázsolni.
Még írok ha lesz időm, meg linkelek képet ... (ha szabad)
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged