Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Avé

újonc

Sziasztok!
    26 éves vagyok.Én már 3 hónapja küzdök csalánkiütéssel, elég durva van mikor a szemem, szám feldagad.Van mikor pár napig tünetmentes aztán meg az egész testemen kijön.Már az is áldás ha aludni tudok. Az első vizsgálaton az Ast 233 volt a Crp 38.Utolsó napokban az is kiderült hogy vérszegény vagyok pedig azt nem is hitem volna.Bár azt tudtam h mindig fáradt vagyok, fázékony.Bőrgyógyásznál kezdtem.A fog, nőgyógyász, hasi ultrahang, allergia kizárva.A fül-orr-gégészem egyből ki akarta vetetni mivel állítólag meg van nagyobbodva.Azután 4 orvos is megnézte ők nem látták nagyobbnak :) Ugy volt hogy most kedden kell befeküdnöm műtétre az uzsoki kórházba, de megfáztam s így nem lehet.Így még pár vizsgálatot elintéztem:torok váladék tenyésztés, arc-üreg röntgen.Bár ezeket állítólag a műtét előtt is el kellett volna végezni.És megjegyzem sohasem vagyok beteg :) Jövőhét elején jönnek meg az eredmények, bízom benne hogy antibiotikummal lehetne kezdene valamit, mert nem is a műtéttől félek hanem a felépüléstől.Így is a gyógyszerektől olyan vagyok mint egy zombi :) Az érdekelne hogy a műtét után kb mennyi idővel lehet edzeni :) mert én szinte minden nap edzem csak hát így nem tudok s műtét után sem egy darabig.Köszike a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák