- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvi18
csendes tag
Sziasztok!
Én lassan már 4 hete vagyok túl a mandulaműtéten. A baj csak az , hogy 1,5 hete folyamatosan jönnek a pattanások, miteszerek az arcomraszörnyű , és nem tudok ellene mit tenni. Volt vlkinek valami hasonló tapasztalata?Tudjátok , hogy mitől lehet?
Köszi előre is a segítséget. -
szilvi18
csendes tag
Hát... én a 10. napomnál tartok de nagyon fátyolos a hangom
( de amúgy már a torkommal nincs is semmi bajom, cataflamot bár nem is szedek) Neketek is volt ilyen problémátok? Mikora múlik el?
Vagy elmúlik egyáltalán?
Segítsetek légyszi! -
szilvi18
csendes tag
Sziasztok!
Nekem pont egy hete volt mandulaműtétem.
Amikor a műtét előtt elolvastam az oldalt , sokkal sokkal rosszabbra számítottam. Nekem altatásban volt, és amikor felkeltem nem volt semmi bajom, se vérköpés, se hányás, se semmi, csak egész nap aludtamÉS abszolút nem is fájt! Ez így ment 3 napig aztán a 4-5-6. napon kicsit rosszabb volt de cataflammal szerintem símán kibírható!!!!!!
Ma meg a 7. napon már nem is fáj
Visszagondolva az egészre, nekem a legrosszabb élményem ezzel az egésszel kapcsolatban a műtét előtti 10 perc volt...Olvastam ezen az oldalon h altatás előtt mindenki kap nyugtatót.. hát nekem elfelejtettek adni
És mikor bementem a műtőbe azon veszekedtek, hogy milyen hüly*ék voltak h elfelejtettek adni
ÉS ez a stressz szerintem sokkal rosszabb volt mint a műtét utáni napok
Szóval az egészről szerintem annyit, hogy aki előtte áll ne féljen!! Símán kibírható
És még annyit, hogy nektek is fájt a nyelvetek?És ha igen, mennyi idő után múlik el a fájdalom?
-
szilvi18
csendes tag
A biopron lámpa jótékony hatásáról tudtok valamit? hogy az jót tesz a mandulaműtét után?
-
szilvi18
csendes tag
Köszi Eszti, remélem , hogy én is olyan szerencsés leszek mint Te
De nagyon félek, főleg azok után, hogy végigolvastam amiket itt leírtatok.
-
szilvi18
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hogy nekem kedden lesz mandulaműtétem. És rá egy hónapra már egy fontos esküvőn kellene lennem, ahol táncolunk, és iszogatunk(alkoholt)És szerintetek ezt lehet már 1 hónappal utána?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest