- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anicska
csendes tag
Szia Sündi,
Itt vagyok
csak néha dolgozom
Örülök, hogy jól vagyA levendula tea nyugtató hatását használtam ki, ahogy elkezdtem használni, attól kezdve jobban aludtam.
Addig nem nagyon aludtam, de ha aludtam is, nem pihentem.
Illetve ez kihatott az egész napomra is, jobban tűrtem a fájdalmat (előtte volt rendesen falkaparás..., éjjel kb. 2 órát hatott csak a Cataflam valamelyest, utána ááááááááá)
Szóval napközben is nyomtam befelé a levendulát, akkor is könnyebb lett.
Illetve nekem sokat segitett az is, hogy kimozdultam kicsit, akkor indultam el, mikor bevettem a Cataflamot, és elkezdett hatni.
Friss levegőn, napon jobban gyógyul minden seb....
Nekem bejött. Picit kint voltam, utána jobban tűrtem a 4 fal között.Nekem a levendulateát, a friss levegőt, napsütést (nem tűző napot), nyugtató bogyikat (természetes alapanyagúakat) termésetgyógyász ajánlotta és nagyon bejött.
Illetve hogy a nyevemről sokszor szedjem le nyelvkaparóval, vagy kanállal a lepedéket, mert ha nem, akkor csak folyamatosan körbe jár a szájban és hát nyelni sem tudnuk...szóval a mielőbbi gyógyulást segíti.
Illetve most tefaolajos vízzel gargalizálok, ezzel fertőtlenítem a számat.
Ezt csak a 2 hét utána ajánlott! Míg seb van, addig csak orvos beleegyezésével!!Jobbulást mindenkinek!
Csütörtöktől már sportolhatok!!! Letelik a 3 hét "karantén"Mielőbbi gyógyulást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest